Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Yleistä

S-Business -kortin voi saada hakemuksen perusteella Suomessa toimiva yritys, yhteisö tai ulkomaisen yrityksen sivuliike, jolla on suomalainen y-tunnus ja joka täyttää S-Business Oy:n luotonmyöntökriteerit.

Yritys voi hakea myös yhteiskäyttökorttia, joka ei ole henkilölle nimetty, vaan sitä voi käyttää useampi henkilö yrityksessä. Yhteiskäyttökortissa on vain yksi tunnusluku, joka kaikkien korttia käyttävien tulee tietää.

S-Business -kortilla yritys saa keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. S-Business -laskun maksuehto on 14 päivää netto. Laskutuslisää ei veloiteta.

S-Business -kortin voimassaoloaika on kolme vuotta ja se on painettu korttiin. Kortti uusitaan automaattisesti, jos korttia on käytetty sopimuksen ehtojen mukaisesti. Uusi kortti toimitetaan ennen edellisen voimassaoloajan päättymistä. Tällöin kortin tunnusluku säilyy ennallaan.

S-Business -kortti on maksuton, kortista ei veloiteta vuosimaksua. Laskutuslisää ei toistaiseksi veloiteta.

Lasku toimitetaan* kerran kuukaudessa verkko-, sähköposti- tai paperilaskuna. Järjestelmämme tukee kaikkia yleisimpiä markkinoilla olevia verkkolaskustandardeja. Jos hakemus/tilisopimuslomakkeeseen ei ole merkitty verkkolaskutuksen tietoja, lasku toimitetaan perinteisenä paperilaskuna.

Myös e-lasku on mahdollinen. E-lasku-valtuutus tehdään verkkopankissa ja viitteenä käytetään S-Business -laskussa ylhäällä oikealla näkyvää tilinumeroa.

Laskun voi saada joko koontilaskuna tai korttikohtaisena laskuna.

Kodin Terrassa, S-Rauta -toimipaikassa tai RautaPrismassa asioiva yritys voi tarvittaessa hakea S-Business -korttien sijaan tai lisäksi S-Business Rautatiliä, joka korvaa aiemmin käytössä olleen Kodin Terra -laskutustilin. Lisätietoja ja hakemuslomakkeita on saatavilla rautakaupan toimipaikkojen yritysmyynnistä.

*Tarvittaessa laskun voi saada useammin, jolloin laskutus on 2 tai 4 kertaa kuukaudessa. Jos laskutusväli on edellä mainittu, maksuehto on 10 päivää.

Voit pyytää laskukopion asiakaspalvelustamme, puh. 010 76 80820 (ma–pe klo 8–16) tai s-business@sok.fi tai tämän sivuston Chat-palvelusta. Laskukopiosta veloitamme palveluhinnaston mukaisesti.

Kustannuspaikan voi merkitä sähköisen hakemuksen Yrityksen tiedot -osiossa Asiakasviite -kenttään (tai pdf-hakemuslomakkeella Laskutunniste/Asiakkaan viite kenttään), jolloin tieto siirtyy laskulle. Viitetiedon maksimipituus on 15 merkkiä.

Esimerkiksi yrityksen tai kortinhaltijoiden yhteystietojen muutoksia voi tehdä S-Business Extranet -palvelussa tai ottamalla yhteyttä S-Business asiakaspalveluun: s-business@sok.fi

Ei ole. S-Business -kortti on S-ryhmän yritysasiakkaille tarkoitettu maksuaikakortti, jota hallinnoi S-Business Oy.

S-Business -kortti on yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksuaikakortti. S-Card on Sokos Hotelsin hallinnoima työmatkustajan henkilökohtainen kanta-asiakaskortti, jolla saa etuja S-ryhmän hotelleista ja ravintoloista.

S-Business -kortilla ei voi kerryttää S-pisteitä. S-Cardilla voi kuitenkin kerryttää S-pisteitä myös silloin kun maksaa S-Business -kortilla. Lue Lisätietoja

 

 

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso