Rautakauppa

Ammattilaisen maksuväline S-ryhmän rautakaupassa

S-Business -asiakkaana saat ostoksistasi aina pysyvän edun! Voit maksaa ostokset S-Business -kortilla tai avata yrityksellesi Rautatilin. Laske hyötylaskurin avulla, kuinka paljon yrityksesi säästäisi rahaa käyttämällä S-Businestä!
 

              

S-ryhmän rautakaupat

Alennus vähintään 2 %

S-Business -asiakkaana saa 2 % alennuksen ostoksistasi Kodin Terrassa, Rauta-Prismassa ja S-Raudan toimipaikoissa. Jos yrityksesi ostot ovat merkittävät, neuvottelemme mielellämme yrityksellesi parhaan ratkaisun.

S-Business Rautatili -asiakas rautakaupassa

Oletko rakennusalan yrittäjä?

Avaa yrityksellesi S-Business Rautatili! Maksat sen avulla kaikki ostokset kuitittomasti S-ryhmän rautakaupoissa. Laskutus kerran kuussa tai useammin haluamallasi tavalla eriteltynä. Saat ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Lue lisää
S-Business -asiakas pitelee maksuaikakorttia kirjautuessaan Extranet-raportointipalveluun

Extranet kirjanpidon tueksi

S-Business Extranetissä voit hallinnoida asiakkuuttasi, seurata korttiostoja, muodostaa monipuolisia raportteja ja ajaa kulutietoja suoraan exceliin. Myös uudelleenlaskutus käy helposti Extranetin kautta!

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?

Jos yrityksesi ostot ovat merkittävät, neuvottelemme mielellämme yrityksellesi parhaan ratkaisun. Jätä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Pyydä tarjous