Sähköinen taloushallinto

S-Business tuo rahallista ja ajallista säästöä

Kuitti- ja kululaskudatan käsittely osana kirjanpidon prosessia mielletään usein yhtenä eniten aikaa vievistä yksittäisistä työtehtävistä. Runsaan ajankäytön vuoksi se sitoo paljon työntekijäresursseja eri vaiheissa prosessia ja on kokonaisuudessaan kallista yrityksille. Taloushallintoliiton Taltio-hankkeessa arvioitiin, että yhden kuitin käsittely maksaa yrityksille 5–7 euroa.

Kululaskujen käsittelyyn liittyy välittömien kulujen lisäksi myös paljon piilossa olevia kuluja, jotka ovat luonteeltaan välillisiä. Tällaisia piilokuluja ovat muun muassa ostotapahtumien paperisten kuittien skannailu, selitteiden syöttäminen, hukkuneiden kuittien selvittelytyö ja niin edelleen. Usein nämä piilokulut vieläpä kasaantuvat sellaisille henkilöille, kuten myyntihenkilöstö, joiden ajankäyttöä olisi huomattavasti järkevämpää kohdentaa korkeamman prioriteetin työtehtäviin.

Etumme:

  • Aidosti kuititon. S-Business edesauttaa taloushallintosi digitalisaatiota toimittamalla ostojen kuittidatan koottuna sähköisessä muodossa laskun mukana. Tämän vuoksi kutsummekin palveluitamme kuitittomaksi ratkaisuksi.
     
  • Myös kirjanpito kiittää. Ei enää kateissa olevia kuitteja tai huonolla resoluutiolla skannattuja kuitteja kirjanpidossasi.
     
  • Kuitit pysyvät tallessa. Sinun ei tarvitse huolehtia kuittien säilytyksestä eikä toimituksesta kirjanpitäjällesi, me teemme kaiken tämän puolestasi.

Ainoa asia, joka sinun tarvitsee muistaa, on näyttää kassalla ostotapahtuman yhteydessä mustaa S-Business-korttia ja tämän jälkeen antaa vapaaehtoinen selite tapahtumalle. Vapaaehtoisen selitteen annat digitaalisessa muodossa S-Business-mobiilisovelluksessa, ja tämä tieto kulkeutuu automaattisesti kirjanpitäjäsi tietoon laskun mukana. 

Laske säästösi hyötylaskurillamme

Helpottaaksemme ymmärrystäsi kululaskujen kulurakenteesta loimme käyttöösi hyötylaskurin. Katso, kuinka paljon yrityksesi saisi säästöjä ottamalla S-Business-palvelut käyttöön.  

Laske säästösi