Järjestelmäintegraatiot

Automatisoi kulunkäsittely

Mikäli käytössäsi on S-Business-yhteensopiva ostolasku-/taloushallintajärjestelmä tai kulu- ja matkahallintasovellus, voit järjestelmäintegraation avulla automatisoida kulunkäsittelyäsi merkittävästi. Integraation avulla S-Business lähettää kaikki laskulla olevat kulutiliöinnit ennalta määritellyille kirjanpidon tileillesi, ja mikä parasta, tämä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti. Näin voit käyttää tiliöinneistä vapautuvan ajan tuottavampaan työhön. Lisäksi S-Business-laskun mukana saat halutessasi koontitietona tiliöintiraportin, joka kokoaa laskun sisältämät ostorivit sinun määrittelemillesi kirjanpidon tileille. 

S-Business-järjestelmäintegraatio on mahdollista toteuttaa lukuisiin ostolasku-/taloushallinnon järjestelmiin sekä kulu- ja matkahallintajärjestelmiin. Laajennamme jatkuvasti yhteistyökumppaniverkostoamme.

Asiakkaamme käyttävät tällä hetkellä mm. seuraavia ostolasku-/taloushallinnon järjestelmiä:

Asiakkaamme käyttävät tällä hetkellä mm. seuraavia kulun- ja matkahallintajärjestelmiä:

Järjestelmäintegraatiot ja -konfiguraatiot

Eikö käyttämänne taloushallintojärjestelmä löydy yllä olevalta listalta? Ei hätää, voit pyytää järjestelmätoimittajaasi olemaan yhteydessä meihin. Useimmiten S-Business-tapahtumien automatisoitu kulukäsittely tarkoittaa vain ”muutaman tapahtumakentän parametroimista” ostolaskujärjestelmässäsi, joten kyseessä ei tule olemaan massiivinen IT-projekti.

Riitta Luostarinen-Rintala kuva

Riitta Luostarinen-Rintala

Tuotanto- ja kehitysjohtaja

etunimi.sukunimi@sok.fi
Lasse Syvänen kuva

Lasse Syvänen

Kehityspäällikkö

etunimi.sukunimi@sok.fi