Muutokset asiakkuuteen

Tältä sivulta löydät ohjeita ja vinkkejä asiakkuuden hallintaan. Yrityksen yhteyshenkilö voi tehdä muutoksia asiakkuuteen kätevästi S-Business Extranet -palvelussa.  Mikäli yritykselläsi ei ole vielä Extranet-tunnuksia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

S-Business -kortille myönnetään korttikohtainen käyttöraja. Kortin käyttöraja on kuukausikohtainen. Extranet-palvelussa tai S-Business mobiilissa voi tarkistaa kätevästi kortin käyttörajan tai seurata ostotapahtumia. S-Business -kortille voi hakea korttikohtaista käyttörajan korotusta. Yritykselle nimetty yhteyshenkilö voi tehdä palvelupyynnön Extranet -palvelun kautta.

Yrityksen yhteyshenkilö voi tehdä muutoksia kätevästi S-Business Extranet -palvelussa.

Yrityksen yhteyshenkilö voi tehdä muutoksen S-Business Extranet -palvelussa yleisen palvelupyynnön kautta tai ilmoittaa uuden yhteyshenkilön kirjallisesti ja palauttaa lomakkeen skannattuna osoitteeseen s-business@sok.fi. 

Mikäli yrityksesi y-tunnus on muuttunut, lähetä meille uusi S-Business korttihakemus.

Jos yrityksen nimi on muuttunut, yrityksen yhteyshenkilö voi tehdä S-Business Extranet -palvelussa yleisen palvelupyynnön.

Yrityksen yhteyshenkilö voi muuttaa kortinhaltijan sukunimen Extranet-palvelussa.

Valitettavasti kortille painettua käyttäjätietoa (esim. rekisterinumero, henkilön nimi) ei voi muuttaa.
Yritykselle nimetty yhteyshenkilö voi tilata uuden kortin S-Business Extranet –palvelussa ja samalla lähettää tiedon tarpeettomasta kortista.

Yrityksen yhteyshenkilö voi tilata uuden kortin S-Business Extranet -palvelustamme

Yrityksen yhteyshenkilö voi lopettaa kortin S-Business Extranet -palvelussamme tai laittamalla viestiä asiakaspalveluumme. 

Kortin voi tuhota leikkaamalla sen siten, että myös kortilla oleva siru ja magneettijuova tuhoutuvat. Korttia ei tarvitse palauttaa meille.  

Voit lopettaa S-Business asiakkuuden Extranet -palvelussamme tai laittamalla viestiä asiakaspalveluumme. Kortit voi tuhota leikkaamalla ne siten, että myös kortilla oleva siru ja magneettijuova tuhoutuvat. Kortteja ei tarvitse palauttaa meille.