S-Business mobiili

Onko sinulla jo käytössä S-Business -mobiili? Katso ohjeet sovelluksen lataamiseen, etujen hyödyntämiseen ja PIN-koodin tarkistamiseen.

Saat S-Business -mobiilin käyttöösi lataamalla sen veloituksetta omasta sovelluskaupastasi. 
Voit kirjautua mobiiliin ensimmäisellä kerralla kahdella vaihtoehtoisella tavalla. 

Toimi näin:

 • Luo käyttäjätunnus siten, että syötät korttinumeron ja kortin PIN-koodin sekä voimassaoloajan. TAI
 • Jos sinulla on S-Business Extranet-palvelun tunnukset, mobiilisovelluksen käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaa, voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi mobiilisovelluksen sisäänkirjautumissivun kautta painamalla Unohdin salasanani.

Palvelulle tulee antaa erillinen pääsykoodi, joka voi olla sama kuin kortin PIN-koodi. 

Sovelluksen avulla voit:

 • seurata S-Business -kortin ostotapahtumia (Jos kyseessä on yhteiskäyttökortti, ks. ohjeet kohdasta Extranet-palvelu miten yrityksen kortin tiedot saa näkyviin S-Business -mobiiliin.)
 • lisätä reaaliaikaisesti ostotapahtumille selitteitä, jotka siirtyvät laskulle ja yrityksen talousjärjestelmiin
 • saada vaihtuvia etuja S-ryhmän toimipaikoissa
 • ottaa yhteyttä S-Business asiakaspalveluun
 • ottaa yhteyttä S-ryhmän hotelleihin (Sokos Hotels, Radisson Blu) ja ravintoloihin. 
 • hakea lähimmän S-ryhmän toimipaikan ja avata reittipalvelun.
 • tarvittaessa estää kortin käytön väliaikaisesti sekä palauttaa kortin takaisin käyttöön (esim. jos kortti on kadonnut, mutta löytyy). Jos kortti on kadonnut, ota myös yhteyttä S-Business asiakaspalveluun, joka tilaa uuden kortin.
 • tarkistaa tarvittaessa S-Business -kortin PIN-koodin

S-Business -mobiilietukupongeilla voi lunastaa vaihtuvia, ilmaisia etuja kaikilla ABC-asemilla (ABC-liikennemyymälät, Lähi-ABC:t ja ABC Delit) ympäri Suomen. Etu voi olla esimerkiksi ilmainen kahvi, kahvi + pulla tai noutopöytälounas.

Löydät saamasi etukupongit S-Business mobiilisovelluksen Etusi-osiosta. Etu on voimassa kupongissa mainituissa toimipaikoissa etulistalla mainitun ajan.

Kun käytät etukupongin, mene kassalle ja toimi näin:

 1. Valitse ensin listalta haluamasi etu painamalla Lunasta etu xx päivän sisällä.
 2. Valitsemasi etukuponki näkyy nyt näytöllä. Paina uudelleen Lunasta etu. Vahvista vielä edun käyttö painamalla OK. Tämän jälkeen näytölle tulee pyörivä symboli, jossa on teksti ”Etusi on lunastettu”. Edun voi lunastaa kolmen minuutin ajan.
 3. Näytä lunastettua etukuponkia kassahenkilölle.

Tee näin:

 1. Siirry mobiilin näytön yläkulmassa olevan Valikko-symbolin kautta Kortit -kohtaan ja paina kyseisen kortin kohdalla painiketta Näytä PIN.
 2. Vahvista toiminto mobiilisovelluksen tunnusluvulla tai sormenjälkitunnistuksella.
 3. Paina yhtäjaksoisesti painiketta Näytä PIN.

Jos lataat S-Business -mobiilisovelluksen uuteen mobiililaitteeseen, kirjaudu olemassa olevilla tunnuksilla painamalla linkkiä ”Minulla on jo S-Business Extranet-tunnukset”. Sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena.

Jos et tiedä salasanaasi, voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi S-Business -mobiilisovelluksen sisäänkirjautumissivun kautta painamalla ”Unohdin salasanani”. Jos olet S-Business Extranet -käyttäjä, kirjaudu mobiilisovellukseen samalla tavalla Extranet-palvelun tunnuksilla.