ABC

Yrityskorttisi ABC:lla

Maksuton S-Business on ABC-ketjun oma yrityskortti, jolla yrityksesi saa lukuisia etuja ja alennusta laajasta ABC-verkostosta ympäri Suomen. S-Business-kortilla voit maksaa tankkauksen ja autopesujen lisäksi myös sähköauton latauksen koko S-ryhmän laajassa latauksen verkostossa. Tutustu S-Business-kortin etuihin ja hae korttia!

 

ABC-asemat

 

Tankkaus jopa –4 snt/l

Saat S-Business-kortilla alennusta polttoaineista 2,5–4 senttiä/litra. Tankkaukset kannattaa keskittää ABC:lle, sillä saat etua ostojesi mukaan. Katso alla olevalla laskurilla, paljonko saisit alennusta!

Autopesut jopa –20 % ja lasinpesuneste –15 %

Saat normaalihintaisista autopesuista S-Business-kortilla 5–20 % alennusta riippuen siitä, kuinka paljon tankkaat. Lisäksi saat lasinpesunesteistä aina 15 % alennusta.

Ruokakauppa ja ravintolat –2 %

ABC-liikennemyymälöistä saat polttoaineen lisäksi monipuolisen aamiaisen ja maittavan lounaan edullisemmin S-Business-kortilla. Saman alennuksen saat ruokakauppaostoksistasi.

Hae korttia 

Oletko jo S-Business-asiakas ja haluat tilata lisää kortteja? Teet lisäkorttitilaukset kätevästi Managerissa.

Polttoainelaskuri

Laske, mitä yrityksesi hyötyisi S-Business asiakkuudesta! Polttoainelaskuri kertoo, kuinka paljon yrityksesi pystyisi säästämään keskittämällä tankkaukset S-ryhmään.

litraal

Polttoneste-etu

-3 snt/l

Autonpesuetu

-5 %

Lasinpesuneste-etu

-15 %
Hups! Aika isot volyymit teillä. Jätä tähän yhteystietosi, niin katsomme teille parhaat ratkaisut käyttöönne.
Jättämällä yhteydenottopyyntösi hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Näin alennus kertyy:

Alennus määräytyy päivittäin 30 edellisen päivän aikana yrityksen kaikilla S-Business-korteilla maksettujen polttoainelitrojen perusteella. Alennus myönnetään normaalihintaisista autopesuista. Polttoöljyn alennus on mittarikentällä ja toimitusmyynnissä 2,5 snt/l. 

Yrityksen automäärä (kpl) Ostettu polttoaine (l/30 päivää) Alennus polttonesteestä (snt/l) Alennus autopesuista Alennus lasinpesunesteistä
0 0 2,5 5 % 15 %
1 120 2,8 5 % 15 %
2 300 3,0 10 % 15 %
4 600 3,2 10 % 15 %
6 1000 3,4 15 % 15 %
9 1400 3,8 15 % 15 %
12– 1800 4,0 20 % 15 %

ABC-lataus on maanlaajuinen sähköautojen latausverkosto

ABC-lataus on S-ryhmän oma sähköautojen latausverkosto kaikille ladattaville autoille. ABC-latauspisteet löydät kätevästi ABC-asemien sekä S-ryhmän ruokakauppojen ja hotellien yhteydestä. Verkosto laajenee ja uusia latauspisteitä valmistuu jatkuvasti. 

Lisätietoa ABC-latauksesta voit lukea ABC-ketjun verkkosivuilta.

Yrittäjä tankkaamassa firman autoa ABC-asemalla

Valitse kortti tarpeesi mukaan

Yleiskortilla maksat kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa, mutta halutessasi voit rajata ostomahdollisuutta. S-Business ABC -kortilla voit ostaa polttonesteet, autopesut ja autotarvikkeet kaikilta ABC-asemilta ympäri Suomen.

Katso eri korttivaihtoehdot
Yrittäjä käyttää S-Business -mobiilisovellusta puhelimellaan

Myös mobiilimaksuna!

ABC-mobiililla tankkauksen, sähköauton latauksen tai autopesun maksaminen on helppoa ja nopeaa – maksusuoritus onnistuu vain muutamalla napsautuksella sovelluksessa. Korttia ei tarvitse syöttää automaattiin, eikä tunnuslukua näpytellä erikseen. Voit myös tilata ja maksaa ruoka-annokset kätevästi ennakkoon ABC-mobiililla.

Lue lisää ABC-mobiilista »

Vihko, puhelin ja kahvikuppi ABC-liikennemyymälän kokoustilan pöydällä

Järjestä kokous ABC:lla

Useista ABC Liikennemyymälöistä voi varata kokoustilan edulliseen hintaan. Tiloja on sekä pienille että isommille kokouksille, tuote-esittelyille tai vaikka juhlia varten. Koko päivän kokouspaketti tarjoiluineen alk. 20 €/hlö (väh. 10 hlöä).

Tutustu ja varaa »

Kuukausiedut ABC:lla

Saat S-Business-kortilla myös maukkaita kuukausietuja ABC Liikennemyymälöistä. Vaihtuvat edut kutsuvat herkuttelemaan!

Lue lisää »

Onko käytössäsi leasingauto?

Tiesithän, että ABC-ketjun ja S-Business-kortin palvelut ovat saatavilla myös kaikkien leasingyhtiöiden kautta. Kysythän lisää leasingyhtiön yhteyshenkilöltä. Lisätietoja leasingasiakkaiden palveluista saat myös S-Business-myynnistä.

Haluaisitko kuulla lisää?

Mikäli haluaisit kuulla vielä lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö tai varaa online-tapaaminen. Asiantuntijamme kertovat mielellään, mitä etuja S-Business voisi yrityksellenne tuoda. 

Pyydä tarjous      Varaa tapaaminen