Ravintolat ja kokoukset

Etuja paikallisesta ravintolasta S-Business-kortilla

S-ryhmän ravintolat tarjoavat monipuolisia palveluja yrityksesi arkeen. Lounastapaamiset, ravintolaillalliset,  kokoukset ja firman juhlat hoituvat aina ammattitaidolla – ja vieläpä edullisemmin S-Business-kortilla!

                        ​​​​​​​​​​​​​​ 

Ruokailu ja kokoukset –2 %

Maksa yrityksen ravintolakulut ja kokoukset paikan päällä, niin saat aina alennuksen. Kuittia ei tarvitse säilyttää tai skannata, vaan kaikki tiedot siirtyvät automaattisesti korttilaskulle. Voit antaa kululle selitteen heti ostohetkellä S-Business-mobiilissa. Huomioithan, että alennus näkyy loppulaskussa, ei ravintolakuitilla.

S-Business -asiakas syömässä edullisesti S-ryhmän ravintolassa

Löydä lähin ravintola! Raflaamo.fi

Etsitkö hyvää lounaspaikkaa tai ravintolaa, minne viedä asiakas illalliselle? Raflaamo.fi tarjoaa kattavasti tietoa kaikista Suomen S-ryhmän ravintoloista. Löydä lähin toimipaikka ja varaa pöytä, selaa ruokalistoja ja tutustu ajankohtaisiin etuihin.

Katso ravintolat
S-Business -asiakas pitämässä kokousta S-ryhmän kokoustilassa

Varaa kokoustila netistä!

Raflaamo.fi:stä löydät kaikki S-ryhmän juhla- ja kokoustilat ympäri Suomen. Etsitpä sitten luovaa työtilaa tiimin workshopille, rentoa paikkaa yhteiseen illanviettoon tai toimivia puitteita isommalle tapahtumalle. Tutustu tiloihin ja tee varaus helposti netissä tai pyydä tarjous!

Tutustu tiloihin ja varaa
Vihko, puhelin ja kahvikuppi ABC-liikennemyymälän kokoustilan pöydällä

Järjestä kokous ABC:llä!

Useista ABC-liikennemyymälöistä voi varata kokoustilan edulliseen hintaan. Tiloja on sekä pienille että isommille kokouksille, tuote-esittelyille tai vaikka juhlia varten. Koko päivän kokouspaketti tarjoiluineen alk. 20 €/hlö (väh. 10 hlöä).

Tutustu ja varaa

Lue myös: