Alennukset ja edut

Varmista, että yrityksesi hyödyntää S-Business-kortin laajat edut. Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä alennuksista ja eduista.

Yritys saa S-Business-kortilla tehdyistä ostoista tietyn perusalennuksen. Alennukset ovat toimialakohtaisia. Lue lisää S-Business-alennuksista 

Sokos hotellit ja Radisson Blu -hotellit:

S-Business-kortilla saa hotellikohtaisen 3 prosentin tai 5 prosentin perusalennuksen päivän huonehinnasta, kun huonevaraus tehdään S-ryhmän kanavien (sokoshotels.fi -sivuston, Sokos Hotels -myyntipalvelun tai suoraan hotellin vastaanoton) kautta. Varauksen yhteydessä tulee antaa varauskoodi SGRBUS ja yöpyminen tulee maksaa S-Business-kortilla.

Varauskoodi on painettu korttisaatteeseen. Alennus ei koske asiakkaita, joilla on sopimushinta. 
Jos yöpymisiä on yli 100 vuodessa, ota yhteyttä S-Business-asiakaspalveluun, puh. 010 76 80820 
(ma–pe klo 8–16) tai sähköpostitse: s-business@sok.fi

S-ryhmän ravintolat:

Alennus on 2 % S-ryhmän ravintoloissa, joissa S-Business-kortti käy maksuvälineenä. Alennusta saa ruoka-, vesi- ja virvoitusjuomatuotteista. Tämän lisäksi osuuskauppa/Sokotel Oy voi myöntää alennusta myös muusta omasta myynnistä pl. anniskelutuotteet, tupakkatuotteet, pakettituotteet (jotka sisältävät alkoholia), ennakkomaksut ja lahjakortit. 
    
Sporttiklubi -jäsenohjelman edut:    

S-Business-kortilla maksaessa saat Sporttiklubi -edut, joita ovat mm. Sporttihinnat kaikissa Sokos Hotelleissa, edullisemmat Sporttiateriat sekä palautusta joukkueen majoituslaskun loppusummasta. 
        
Mainitse Sporttiklubijäsenyydestä joukkueen hotellivarausta tehdessäsi. Edut saa käyttöön kun joukkueessa on vähintään 11 henkilöä. 

Lue lisätietoja Sporttiklubi -jäsenohjelmasta

ABC-asemilla autonpesujen osalta alennus myönnetään vain normaalihintaisista pesuista. 

Seuraavista tuotteista emme myönnä alennusta: äidinmaitokorvikkeet, tupakka, alkoholijuomat, pullopantit, välitysmyyntituotteet ja postimerkit sekä kodintekniikan asennus ja kuljetus. 

Ennakkomaksuista (esim. sarjapesut ABC:lla) ja S-ryhmän lahjakorteista ei myönnetä alennusta. Lisäksi ravintoloissa myytävistä pakettituotteista, jotka sisältävät alkoholia, emme myönnä alennusta.

S-ryhmän marketeissa myytävistä tuulilasinpesunesteistä alennus on 2 %.

S-Business-kortilla maksaessa saa asiakasomistajan tuote-etuja ABC-asemilla.

Ei saa. Bonus ja maksutapaetu ovat vain osuuskauppojen asiakasomistajille myönnettäviä etuja.