Marketit ja tavaratalot

Päivittäiset ostokset ilman kuitteja

Hanki kokoustarjoilut ja taukotilan kahvitarvikkeet vaivattomasti lähimmästä S-ryhmän marketista. Saat ostokset aina edullisemmin S-Business-kortilla ja maksat kaiken kätevästi yhdellä kuukausilaskulla! Kuitteja ei tarvitse säästää tai skannata, sillä kaikki kirjanpidossa tarvittava tieto löytyy valmiina laskulta.

 

          ​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Ostoksista heti –2 %

Saat S-Business-kortilla aina alennusta ostoksistasi S-marketissa, Prismassa, Sokos-tavarataloissa, Alepassa ja Salessa sekä Food Market Herkussa. Laajan verkoston ansiosta lähin kauppa löytyy aina nurkan takaa ja tarjoaa runsaan valikoiman kaikkiin yrityksesi tai yhteisön tarpeisiin. Huomioithan, että 2 % alennus ei koske S-kaupat.fi:n kautta tehtyjä ostoja.

Yksi kortti kaikkien käyttöön

Käykö useampi henkilö vuorotellen tekemässä ostoksia? S-Business-kortti sopii loistavasti myös yhteiskäyttökortiksi. Silloin korttia ei ole nimetty kenellekään, vaan sitä voi käyttää useampi henkilö. Korttia käytetään yhdellä tunnusluvulla.

Hae korttia        

Yrittäjä ojentaa S-Business -yrityskorttia ABC Autopesussa

Laske säästösi hyötylaskurilla

Katso hyötylaskuristamme, kuinka paljon yrityksesi säästäisi ottamalla kuitittoman S-Busineksen palvelut käyttöön.

Laske säästösi »

Kauppakassi netistä Foodie.fi

S-kaupat - ruoan verkkokauppa

Tee ruokaostokset vaivattomasti verkkokaupassa!  Voit tehdä tilauksen joko suoraan toimipaikallesi tai noutopisteeseen. Maksu käy käden käänteessä, kun tallennat S-Business-kortin tiedot S-kauppoihin.

S-kaupat.fi »

Suosittelemme myös Meira Novaa
Meira Nova on Suomen johtavia foodservice-alan tukkukauppoja, joka tarjoaa kattavan valikoiman ja ylivoimaisen toimitusvarmuuden. Meira Nova palvelee 190 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. 

Tutustu Meira Novaan

Haluaisitko kuulla lisää?
 

Pyydä tarjous          Varaa tapaaminen