Marketit ja tavaratalot

Päivittäiset ostokset ilman kuitteja

Hanki kokoustarjoilut ja taukotilan kahvitarvikkeet vaivattomasti lähimmästä S-ryhmän marketista. Saat ostokset aina edullisemmin S-Business-kortilla ja maksat kaiken kätevästi yhdellä kuukausilaskulla! Kuitteja ei tarvitse säästää tai skannata, sillä kaikki kirjanpidossa tarvittava tieto löytyy valmiina laskulta.

 

          ​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Ostoksista heti –2 %

Saat S-Business-kortilla aina alennusta ostoksistasi S-marketissa, Prismassa, Sokos-tavarataloissa, Alepassa ja Salessa sekä Food Market Herkussa. Laajan verkoston ansiosta lähin kauppa löytyy aina nurkan takaa ja tarjoaa runsaan valikoiman kaikkiin yrityksesi tai yhteisön tarpeisiin. Huomioithan, että 2 % alennus ei koske S-kaupat.fi:n kautta tehtyjä ostoja.

Yksi kortti kaikkien käyttöön

Käykö useampi henkilö vuorotellen tekemässä ostoksia? S-Business-kortti sopii loistavasti myös yhteiskäyttökortiksi. Silloin korttia ei ole nimetty kenellekään, vaan sitä voi käyttää useampi henkilö. Korttia käytetään yhdellä tunnusluvulla.

Hae korttia        

Yrittäjä ojentaa S-Business -yrityskorttia ABC Autopesussa

Laske säästösi hyötylaskurilla

Katso hyötylaskuristamme, kuinka paljon yrityksesi säästäisi ottamalla kuitittoman S-Busineksen palvelut käyttöön.

Laske säästösi »

Kauppakassi netistä Foodie.fi

S-kaupat - ruoan verkkokauppa

Tee ruokaostokset vaivattomasti verkkokaupassa!  Voit tehdä tilauksen joko suoraan toimipaikallesi tai noutopisteeseen. Maksu käy käden käänteessä, kun tallennat S-Business-kortin tiedot S-kauppoihin.

S-kaupat.fi »

Haluaisitko kuulla lisää?
 

Pyydä tarjous          Varaa tapaaminen