Marketit ja tavaratalot

Päivittäiset ostokset ilman kuitteja

Hanki kokoustarjoilut ja taukotilan kahvitarvikkeet vaivattomasti lähimmästä S-ryhmän marketista. Saat ostokset aina edullisemmin S-Business -kortilla ja maksat kaiken kätevästi yhdellä kuukausilaskulla! Kuitteja ei tarvitse säästää tai skannata, sillä kaikki kirjanpidossa tarvittava tieto löytyy valmiina laskulta.

          ​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Ostoskärryt

Ostoksista heti –2 %

Saat S-Business -kortilla aina alennusta ostoksistasi S-marketissa, Prismassa, Sokos-tavarataloissa, Alepassa ja Salessa sekä Food Market Herkussa. Laajan verkoston ansiosta lähin kauppa löytyy aina nurkan takaa ja tarjoaa runsaan valikoiman kaikkiin yrityksesi tai yhteisön tarpeisiin.

S-Business -kortit

Yksi kortti kaikkien käyttöön

Käykö useampi henkilö vuorotellen tekemässä ostoksia? S-Business -kortti sopii loistavasti myös yhteiskäyttökortiksi. Silloin korttia ei ole nimetty kenellekään, vaan sitä voi käyttää useampi henkilö. Korttia käytetään yhdellä tunnusluvulla.

Yrittäjä ojentaa S-Business -yrityskorttia ABC Autopesussa

Laske säästösi hyötylaskurilla

Katso hyötylaskuristamme, kuinka paljon yrityksesi säästäisi ottamalla kuitittoman S-Busineksen palvelut käyttöön.

Laske säästösi »

Kauppakassi netistä Foodie.fi

Ruoan verkkokauppa

Tee ruokaostokset vaivattomasti verkkokaupassa! Voit tehdä tilauksen joko suoraan toimipaikallesi tai noutopisteeseen. Maksu käy käden käänteessä, kun tallennat S-Business -kortin tiedot Foodie.fi-verkkokauppaan. Uusi ruoan verkkokauppa,
S-kaupat, tulee korvaamaan Foodie.fi-palvelun. Tällä hetkellä palvelusta löytyy jo osa S-ryhmän myymälöistä ja myymäläverkosto laajenee jatkuvasti.

Foodie.fi »
S-kaupat.fi »

S-Business -asiakas Saviston Kodin henkilöstöpäällikkö Mikko Rantalainen

S-Business järkeisti ostamisen

Saviston Koti on kodinomainen lastensuojelulaitos, jonka toimipaikkoihin tehdään jatkuvasti ruokaostoksia ja muita hankintoja. Aiemmin kuittirumbaan kului paljon aikaa, mutta nykyään ostokset hoituu kuitittomasti S-Business -kortilla.

Tutustu asiakkaan kokemuksiin »