Kuitittomana on vähemmän kuitti olo

Helpotusta tilitoimiston arkeen

Onko sinulle tuttua, että kuitit ovat kirjanpidon kuukauden katkon aikaan kateissa tai kuittien selitteet ovat epäselviä? Meillä on hyviä uutisia!  S-Business-kortin kuitteja ei tarvitse säästää, vaan kirjanpidon tarvitsemat tiedot löytyvät valmiiksi laskulta. Ja kun kuittiviidakon sijaan ostoista tulee kuukausittain vain yksi valmiiksi alv-vähennyskelpoinen lasku, huokaisee kirjapitokin helpotuksesta.

Näin taloushallinto hyötyy S-Busineksesta:

1. Ei enää kadonneita tai epäselviä kuitteja

Paperinen kuitti häviää helposti, eikä valokuvaankaan ikuistettu tosite ole välttämättä turvassa.  Kun ostokset maksaa S-Business-kortilla, ostotiedot pysyvät aina tallessa.

2. Kuukausilaskulta löytyy valmiina kaikki kirjanpidon vaatimat tiedot

S-Busineksen korttilasku on sähköistä tietoa ja olemme valmiiksi liittäneet laskukuvakkeen mukaan kaiken kirjanpidon tarvitseman kuittidatan ostotapahtumista arvonlisäverokannoittain. 

3. Laskun mukana saa myös tiliöintiraportin

Tiliöintiä helpottaaksemme lähetämme laskun mukana myös tiliöintiraportin, jolla voi helposti tiliöidä laskun omassa taloudenhallintajärjestelmässä oikeille kirjanpidon tileille.

Automaattinen tiliöinti S-Business Extranetissä

4. Tiliöinti kirjanpitoon on mahdollista automatisoida

Lähetämme kaikki laskulla olevat ostotiedot rakenteisessa muodossa, joten tiliöinti kirjanpitoon on myös mahdollista automatisoida. Tällöin aikaa ei kulu enää kululaskujen selvittelyyn eikä tiliöinteihin, vaan vastaanotettuaan laskun, saa kaikki kulukirjaukset kirjanpitoon täysin automaattisesti.

5. Etuja ja alennuksia

Ajan ja kustannusten säästön lisäksi S-Business-asiakkaat nauttivat eduista ja alennuksista yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa. 

Tilaa S-Business avainhyödyt sähköpostiisi

Kiinnostuitko S-Business-kortista tai koetko, että asiakkaasi voisi hyötyä palvelustamme? 
Tilaa S-Busineksen avainhyödyt sähköpostiisi! Maksuttomaan pdf-esitteeseen on koottu S-Business-kortin avainhyödyt ja palvelut.

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt tietosuojaselosteemme

 

Lue myös: