Kuitittomana on vähemmän kuitti olo

Helpotusta tilitoimiston arkeen

Onko sinulle tuttua, että kuitit ovat kirjanpidon kuukauden katkon aikaan kateissa tai kuittien selitteet ovat epäselviä? Meillä on hyviä uutisia!  S-Business-kortin kuitteja ei tarvitse säästää, vaan kirjanpidon tarvitsemat tiedot löytyvät valmiiksi laskulta. Ja kun kuittiviidakon sijaan ostoista tulee kuukausittain vain yksi valmiiksi alv-vähennyskelpoinen lasku, huokaisee kirjapitokin helpotuksesta.

Näin taloushallinto hyötyy S-Busineksesta:

1. Ei enää kadonneita tai epäselviä kuitteja

Paperinen kuitti häviää helposti, eikä valokuvaankaan ikuistettu tosite ole välttämättä turvassa.  Kun ostokset maksaa S-Business-kortilla, ostotiedot pysyvät aina tallessa. Kirjanpitäjän ja loppuasiakkaan välinen manuaalinen selvittelytyö vähenee, sillä kuitit ovat aina tallessa laskun mukana ja heti kirjanpitäjän saatavilla selkeässä muodossa. Kuittitiedot tulevat rakenteisessa muodossa laskusanoman mukana.

2. Kuukausilaskulta löytyy valmiina kaikki kirjanpidon vaatimat tiedot

S-Busineksen korttilasku on sähköistä tietoa ja olemme valmiiksi liittäneet laskukuvakkeen mukaan kaiken kirjanpidon tarvitseman kuittidatan ostotapahtumista arvonlisäverokannoittain. 

3. Tiliöinnin helpottaminen

Tiliöintiä helpottaaksemme lähetämme laskun mukana myös tiliöintiraportin, jolla voi helposti tiliöidä laskun omassa taloudenhallintajärjestelmässä oikeille kirjanpidon tileille. Lisäksi kulujen kohdentaminen helpottuu, sillä loppuasiakas voi määritellä sähköisessä muodossa kirjausten kustannuspaikat sekä selitetekstit, ja ne kulkevat automaattisesti tiliöintiriveille.

Automaattinen tiliöinti S-Business Extranetissä

4. Taloushallinnon automaatioaste paranee

Kirjanpitäjän ei tarvitse tehdä kirjauksia yksi kuitti kerrallaan, koska kaikki kirjanpitoon tarvittava tieto löytyy koottuna suoraan laskulta. S-ryhmän tuoteryhmäkoodit ovat yhdistettävissä asiakkaan omaan tilikarttaan ja tiliöityvät sen mukaisesti. Tapahtumat tiliöityvät automaattisesti ostolaskujärjestelmässä (esim. Netvisor, Fennoa, Maestro).

5. Kulujen seuranta helpottuu

Kirjanpitäjä saa helposti tuotettua S-Business Managerissa loppuasiakkaalle
erilaisia raportteja esim. Excel-muodossa.

6. Etuja ja alennuksia

Ajan ja kustannusten säästön lisäksi S-Business-asiakkaat nauttivat eduista ja alennuksista yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa. 

Kasasimme S-Busineksen tuomat edut kahteen tiiviiseen info-pakettiin. Tutustu niihin tarkemmin alta. Voit myös ladata esitteet omalle koneellesi ja välittää ne esimerkiksi asiakkaallesi eteenpäin. 

Hyötyä ja helppoutta tilitoimistolle ja loppuasiakkaalle ja S-Business-yleisesite tilitoimistoille

 

 

Lue myös: