Tilitoimistoille

Helpotusta tilitoimiston arkeen

Onko sinulle tuttua, että kuitit ovat kirjanpidon kuukauden katkon aikaan kateissa tai kuittien selitteet ovat epäselviä? Ottamalla S-Business –palvelut käyttöösi saat laskukuvakkeen mukana arvonlisäverovähennyskelpoisen laskun kaikista ostotapahtumista eriteltynä kuittitasolle.

Yrityksen kirjanpito S-Business Extranetissä

Näin toimimme:


1. Olemme valmiiksi liittäneet laskukuvakkeen matkaan kaiken kirjanpidossasi tarvitseman kuittidatan ostotapahtumista arvonlisäverokannoittain.
2. Tiliöintiä helpottaaksemme lähetämme laskun mukana myös tiliöintiraportin, jolla voit helposti tiliöidä laskun omassa taloudenhallintajärjestelmässäsi oikeille kirjanpidon tileille.
3. Lähettämämme sähköinen laskusanoma on rakenteisessa muodossa, joten tiliöinti kirjanpitoosi on myös mahdollista automatisoida. Tällöin aikaasi ei kulu enää kululaskujen selvittelyyn eikä tiliöinteihin, vaan laskun vastaanotettuasi järjestelmä on muodostanut kaikki kulukirjaukset kirjanpitoosi täysin automaattisesti.

Onko sinulla käytössäsi S-Business -yhteensopiva kulu- ja matkahallintasovellus tai ostolaskujen kierrätysjärjestelmä?
Lue lisää järjestelmäintegraatioista » 

Extranet-palvelu raportointiin ja tietojen hallintaan

Sinulla on lisäksi käytössäsi S-Business Extranet, josta saat ladattua kattavia raportteja kaikista ostotapahtumista. Tämän lisäksi voit Extranetissa hallinnoida tiliöintietoja sekä kustannuspaikka- ja projektihierarkioita. Mikäli sinulla on loppuasiakkaana useita eri S-Business -palveluiden piirissä olevia asiakkaita, pystyt hallinnoimaan kaikkia omien loppuasiakkaidesi tietoja kätevästi yhdestä paikasta.  

Kirjaudu Extranet-palveluun