Manager-palvelu

Maksuttomassa Manager-palvelussa (entinen Extranet) hallinnoit asiakkuuttasi, seuraat yrityksesi korttiostoja ja laadit raportteja. Tältä sivulta löydät vinkkejä palvelun käyttöön ja ohjeita yleisimpiin toimintoihin. Järjestämme myös webinaareja, joista saat lisää tietoa ja opastusta Managerin eri ominaisuuksista ja tavoista helpottaa yrityksesi arkea. Katso tulevat webinaarit ja tallenteet.

S-Business Manager -palvelussa yritys voi:

 • selata ostoja
 • lisätä laskuttamattomille tapahtumille valmiiksi halutun viitteen tai selitteen sekä tiliöintitietoja
 • muodostaa raportin ostoista tuoteryhmittäin, kuittikohtaisen alv-raportin tai ladata tiedot Exceliin
 • tilata lisäkortteja sekä lopettaa tarpeettomia
 • sulkea kadonneita kortteja
 • muokata korttien tietoja, kuten sallitut ominaisuudet, käyttöraja, toimitustiedot 
 • nähdä yhteiskäyttökorttien PIN-koodin  ja maksutiedot
 • nähdä oman kortin PIN-koodin ja maksutiedot
 • lisätä käyttäjiä S-Business Manager -palveluun sekä lisätä käyttäjiä yhteiskäyttökortille 
 • lähettää ja vastaanottaa viestejä S-Business-asiakaspalveluun

Lisäksi S-Business Manager -palvelussa voi lisätä ja ylläpitää yrityksen oman tilikartan mukaisia kirjanpidon tilejä. Kun linkittää S-ryhmän tuoteryhmät (esim. polttonesteet tai hotellimajoitukset) yrityksen vastaaviin kirjanpidon tileihin, kirjanpidon tilitiedot siirtyvät S-Business-verkkolaskulle heti seuraavasta laskusta alkaen. Palvelun voi ottaa käyttöön Kirjanpito-osiossa.

Kun yritys on tehnyt S-Business-sopimuksen, yrityksen hakemuksessa ilmoittamalle yhteyshenkilölle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on linkki salasanan luomiseen. Käyttäjätunnus on henkilön sähköpostiosoite. Palvelu on maksuton.

S-Business Manager -palvelun käyttäjänhallinnasta yrityksen ylläpitokäyttäjä voi lisätä tarpeen mukaan käyttäjiä sekä poistaa tarpeettomia käyttäjiä. 

S-Business Manager -palvelun käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoite. Uuden salasanan voit luoda kirjautumissivun linkistä Oletko unohtanut salasanasi?

Ostotapahtumia voi siirtää S-Business Manager -palvelusta yleisimpiin kulu- ja matkahallintasovelluksiin sekä Excel-ohjelmaan.

Yrityksen S-Business Manager -palvelun ylläpito-oikeudella voi lisätä käyttäjiä yhteiskäyttökortille seuraavasti:

 1. Kirjaudu Manager-palveluun ja valitse Kortit-välilehti. Valitse yhteiskäyttökortti ja klikkaa korttiriviä. 
 2. Voit lisätä yhteiskäyttökortille uusia käyttäjiä klikkaamalla Lisää käyttäjiä kortille
 3. Syötä kortin käyttäjien tiedot ja klikkaa Lähetä kutsu. Tämän jälkeen kortin käyttäjä saa toimintaohjeet sähköpostitse.

Mitä kortin käyttäjän tulee tehdä? 

Toimi näin, jos sinulla ei vielä ole S-Business-tunnuksia: 

 1. Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki tunnuksen luomiseen
 2. Täytä pyydetyt tiedot, keksi salasana (pituus vähintään 8 merkkiä) ja klikkaa Rekisteröidy, jonka jälkeen tunnukset luodaan
 3. Lataa S-Business-sovellus sovelluskaupasta
 4. S-Business-tunnuksen avulla pääset kirjautumaan S-Business-mobiiliin, ja voit tarkastella yhteiskäyttöisen kortin tietoja ja ostotapahtumia.

Toimi näin, jos sinulla on jo S-Business-tunnukset:

 1. Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki kutsun hyväksymiseksi
 2. Klikkaa linkkiä ja hyväksy kutsu.
 3. Lataa S-Business-mobiili sovelluskaupastasi.
 4. Pääset kirjautumaan S-Business-tunnuksella S-Business-mobiiliin, ja voit tarkastella yhteiskäyttöisen kortin tietoja ja ostotapahtumia. 

Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan S-Business mobiilin kirjautumissivun kautta “Unohtuiko salasana?” -linkistä. 

Polttoaineiden CO2-päästökertoimet on laskettu polttoainetyypin mukaan S-ryhmän polttoainetoimittajan antaman tiedon mukaan. Kertoimen laskennassa on huomioitu päästöt elinkaaren ajalta ja kertoimet tarkastetaan vuosittain perustuen polttoainetyyppiin. Päästöt lasketaan aina tuoreimman kertoimen mukaan. Päästöt lasketaan niistä polttoainetyypeistä, joista päästökertoimet on saatavilla.