Kortin hakeminen

Tältä sivulta löydät useimmin kysyttyjä kysymyksiä S-Business -kortin hakemisesta ja luottopäätöskriteereistämme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

S-Business -kortin voi saada Suomessa toimiva yritys, yhteisö tai ulkomaisen yrityksen sivuliike, jolla on suomalainen y-tunnus ja joka täyttää S-Business Oy:n luotonmyöntökriteerit:

  • Yrityksenne on taloudellisesti vakaa, eikä sillä ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Jos yrityksenne on perustettu alle 3 vuotta sitten, pyydämme teiltä tarvittaessa lisätietoja hakemuskäsittelyä varten.
  • Yrityksenne vastuuhenkilöiden tiedoissa ei ole positiivista luottopäätöstä estäviä merkintöjä.

Pidätämme oikeuden eri lähteistä saamamme tiedon perusteella hylätä hakemus tai pyytää yritykseltänne lisätietoja.

Mikäli yrityksellenne ei voida myöntää S-Business -korttia kokonaisarviointiin perustuen, voitte saada S-Business -kortit käyttöönne ennakkomaksamista, pankkitakausta tai vakuustalletusta vastaan.  Yrityksenne tulee sopia pankkitakauksesta oman pankkinne kanssa.

Yrityksenne voi myös tallettaa rahaa vakuustilille, jolloin S-Business Oy saa pankista kuittaamattomuustodistuksen. Näistä vaihtoehdoista voit kysyä lisää yrityksenne pankilta. Vakuuden tulee olla kaksi kertaa S-Business -korttien yhteenlaskettu kuukausittainen käyttöraja.

Voit toimittaa takaussitoumuksen tai kuittaamattomuustodistuksen yhdessä S-Business -hakemuksen kanssa osoitteeseen:

Vakuudet
S-Business Oy
PL 80
00088 S-RYHMÄ

Voimme myös myöntää yrityksellenne S-Business -kortit ennakkomaksulla. Ennakkomaksamisessa korteille vapautuu käyttövaraa ennakkosuoritusta vastaan. Mainitse hakemuksen lisätiedoissa, että yrityksenne haluaa ottaa kortit käyttöön ennakkomaksulla.

S-Business -kortti on maksuton, kortista ei veloiteta vuosimaksua. Laskutuslisää ei veloiteta, mikäli asiakas vastaanottaa laskut sähköisesti verkko- tai sähköpostilaskuna.

Katso palveluhinnasto

Yritys voi hakea myös yhteiskäyttökorttia, joka ei ole henkilölle nimetty, vaan sitä voi käyttää useampi henkilö yrityksessä. Yhteiskäyttökortissa on vain yksi tunnusluku, joka kaikkien korttia käyttävien tulee tietää.

S-Business -korttia voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen
Huomioithan, että hakemuksen allekirjoittajan tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu henkilö.

Yritykselle nimetty yhteyshenkilö voi tilata lisäkortteja Extranet -palvelussa

Lisäkorttihakemus tulee käsittelyyn saman päivän aikana ja kortti lähtee tilaukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Extranet -palvelun kautta yhteyshenkilö voi myös lähettää meille palvelupyyntöjä mm. käyttörajan korotuksesta. 

Kortin ja tunnusluvun toimitusaika on 1–2 viikkoa hakemuksen vastaanottamisesta.

Jos olet hakenut henkilölle nimettyä S-Business -korttia, kortinhaltija saa tekstiviestin vapaavalintaisesta tunnusluvusta hakemuksessa ilmoitettuun mobiilinumeroon. Korttiin voi valita haluamansa tunnusluvun vastaamalla viestiin PIN#### eli kirjoittamalla PIN ja neljä numeroa. Viestiin voi vastata 24 h kuluessa. Jos viestiin jättää vastaamatta, kortti toimitetaan satunnaisesti valitulla tunnusluvulla. 

S-Business -kortin voimassaoloaika on kolme vuotta ja se on painettu korttiin. Kortti uusitaan automaattisesti, jos korttia on käytetty sopimuksen ehtojen mukaisesti. Uusi kortti toimitetaan ennen edellisen voimassaoloajan päättymistä. Tällöin kortin tunnusluku säilyy ennallaan.

Ei ole. S-Business -kortti on S-ryhmän yritysasiakkaille tarkoitettu maksukortti, jota hallinnoi 
S-Business Oy.

S-Business -kortti on yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksukortti. S-Card on Sokos Hotelsin hallinnoima työmatkustajan henkilökohtainen kanta-asiakaskortti, jolla saa etuja S-ryhmän hotelleista ja ravintoloista.

S-Business -kortilla ei voi kerryttää S-pisteitä. S-Cardilla voi kuitenkin kerryttää S-pisteitä myös silloin kun maksaa S-Business -kortilla. Lue lisää