Kortin hakeminen

Tältä sivulta löydät useimmin kysyttyjä kysymyksiä S-Business-kortin hakemisesta ja luottopäätöskriteereistämme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

S-Business-kortin voi saada Suomessa toimiva yritys, yhteisö tai ulkomaisen yrityksen sivuliike, jolla on suomalainen Y-tunnus ja joka täyttää S-Business Oy:n luotonmyöntökriteerit:

  • Yrityksen tulee olla rekisteröity kaupparekisteriin.
  • Yrityksenne on taloudellisesti vakaa, eikä sillä ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Jos yrityksenne on perustettu alle 3 vuotta sitten, pyydämme teiltä tarvittaessa lisätietoja hakemuskäsittelyä varten.
  • Yrityksenne vastuuhenkilöiden tiedoissa ei ole positiivista luottopäätöstä estäviä merkintöjä.

Pidätämme oikeuden eri lähteistä saamamme tiedon perusteella hylätä hakemus tai pyytää yritykseltänne lisätietoja.

S-Business-kortin voi saada Suomessa toimiva yhdistys, jolla on suomalainen y-tunnus ja joka täyttää S-Business Oy:n luotonmyöntökriteerit:

  • Yhdistyksen tulee olla yhdistysrekisterissä
  • Yhdistys on taloudellisesti vakaa, eikä sillä ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Jos yhdistys on perustettu alle 3 vuotta sitten, pyydämme teiltä tarvittaessa lisätietoja hakemuskäsittelyä varten.
  • Yhdistyksen vastuuhenkilöiden tiedoissa ei ole positiivista luottopäätöstä estäviä merkintöjä.

Pidätämme oikeuden eri lähteistä saamamme tiedon perusteella hylätä hakemus tai pyytää yhdistykseltänne lisätietoja.

Hakemuksen allekirjoittajan tulee olla yhdistyksen virallinen tai valtuutettu edustaja. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee lisätä esimerkiksi ote yhdistysrekisteristä tai jokin muu dokumentti, josta edustamisoikeus käy ilmi.

Mikäli yrityksellenne ei voida myöntää S-Business-korttia kokonaisarviointiin perustuen, voitte saada S-Business-kortit käyttöönne ennakkomaksamista, pankkitakausta tai vakuustalletusta vastaan.  Yrityksenne tulee sopia pankkitakauksesta oman pankkinne kanssa.

Yrityksenne voi myös tallettaa rahaa vakuustilille, jolloin S-Business Oy saa pankista kuittaamattomuustodistuksen. Näistä vaihtoehdoista voit kysyä lisää yrityksenne pankilta. Vakuuden tulee olla kaksi kertaa S-Business-korttien yhteenlaskettu kuukausittainen käyttöraja.

Pankki toimittaa takaussitoumuksen tai kuittaamattomuustodistuksen osoitteeseen:

Vakuudet
S-Business Oy
PL 80
00088 S-RYHMÄ

Voimme myös myöntää yrityksellenne S-Business Prepaid -kortit. S-Business Prepaid on ennakkomaksukortti, joka soveltuu kaikille suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Saldon lataus tehdään suoraan S-Business Manager -palvelun kautta.  

Tilaa S-Business Prepaid

S-Business Prepaid on turvallinen ennakkomaksukortti, joka soveltuu kaikille suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Saldon lataus tehdään suoraan S-Business Manager -palvelun kautta.

Miten lataan saldoa S-Business-kortille?

Prepaid-asiakkaana saat tunnukset maksuttomaan S-Business Manager -palveluun, jossa lataat maksutta saldoa tilaamillesi S-Business-korteille. Lataamasi rahasumma on käytössä heti suorituksen tehtyäsi. Minimilataussumma on 100 €.

Miten ostojen laskutus tapahtuu?

Korteilla tehdyt ostot laskutetaan kerran kuussa yhdellä koontilaskulla. Lasku on nolla-summainen ja siitä löytyy kaikki kirjanpidon vaatimat tiedot.

Voiko yksi kortti olla useamman käytössä?

S-Business Prepaid -kortin voi tilata myös yhteiskäyttöisenä.

Lue lisää >>

Tilaa S-Business Prepaid

S-Business-kortti on maksuton, kortista ei veloiteta vuosimaksua. Laskutuslisää ei veloiteta, mikäli asiakas vastaanottaa laskut sähköisesti verkko- tai sähköpostilaskuna.

Katso palveluhinnasto

Yritys voi hakea myös yhteiskäyttökorttia, joka ei ole henkilölle nimetty, vaan sitä voi käyttää useampi henkilö yrityksessä. Yhteiskäyttökortissa on vain yksi tunnusluku, joka kaikkien korttia käyttävien tulee tietää.

S-Business-korttia voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen
Huomioithan, että hakemuksen allekirjoittajan tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu henkilö.

Kortin ja tunnusluvun toimitusaika on 1–2 viikkoa hakemuksen vastaanottamisesta.

Yritykselle nimetty yhteyshenkilö voi tilata lisäkortteja Manager-palvelussa

Lisäkorttihakemus tulee käsittelyyn saman päivän aikana ja kortti lähtee tilaukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Manager-palvelun kautta yhteyshenkilö voi myös muuttaa esim. kortin käyttörajaa.

Jos olet hakenut henkilölle nimettyä S-Business-korttia, kortinhaltija saa tekstiviestin vapaavalintaisesta tunnusluvusta hakemuksessa ilmoitettuun mobiilinumeroon. Korttiin voi valita haluamansa tunnusluvun vastaamalla viestiin PIN#### eli kirjoittamalla PIN ja neljä numeroa. Viestiin voi vastata 24 h kuluessa. Jos viestiin jättää vastaamatta, kortti toimitetaan satunnaisesti valitulla tunnusluvulla. 

S-Business-kortin voimassaoloaika on kolme vuotta ja se on painettu korttiin. Kortti uusitaan automaattisesti, jos korttia on käytetty sopimuksen ehtojen mukaisesti. Uusi kortti toimitetaan ennen edellisen voimassaoloajan päättymistä. Tällöin kortin tunnusluku säilyy ennallaan.

Ei ole. S-Business-kortti on S-ryhmän yritysasiakkaille tarkoitettu maksukortti, jota hallinnoi 
S-Business Oy.

S-Business-kortti on yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksukortti. S-Card on Sokos Hotelsin hallinnoima työmatkustajan henkilökohtainen kanta-asiakaskortti, jolla saa etuja S-ryhmän hotelleista ja ravintoloista.

S-Business-kortilla ei voi kerryttää S-pisteitä. S-Cardilla voi kuitenkin kerryttää S-pisteitä myös silloin kun maksaa S-Business-kortilla. Lue lisää