Hyötyä ja helppoutta tilitoimistolle ja loppuasiakkaille

Olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen.

S-Business-asiakkaat nautivat vaivattomasta kirjanpidosta, sillä kuittien käsittelyyn ei tarvitse tuhlata enää aikaa

Tuottaako hukkuneet kuitit ja epäselvät selitteet kirjanpidossa päänvaivaa? Kuitti- ja kululaskudatan käsittely osana kirjanpidon prosessia mielletään usein yhtenä eniten aikaa vievistä yksittäisistä työtehtävistä. S-Business-asiakkaana voit säästää kuittien käsittelyyn kuluvan ajan, sillä kuitteja ostoista ei tarvitse säästää ja maksat kaikki ostokset yhdellä laskulla kerran kuussa. Kuukausilaskulta löytyy valmiina kaikki kirjanpidon vaatimat tiedot ja lasku on sellaisenaan alv-vähennyskelpoinen.  

Kuitteja ei tarvitse enää säästää eikä valokuvata  

Kuittien säilyttämisen tarve häviää kokonaan, kun ostokset maksetaan S-Business-kortilla. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät valmiiksi kuukausittaiselta korttilaskulta. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjanpitäjät sekä loppuasiakkaat voivat hyvästellä sotkuiset kuittipinot ja unohtaa tuskailun hukkuneiden kuittien kanssa. Jatkossa kirjanpitäjä vastaanottaa kaiken yhdessä selkeässä erässä, joka sisältää kululaskun sekä kaikki yhden laskutusjakson aikaiset kuitit arvonlisäverotietoineen. 

Taloushallinnon automaatioaste paranee 

Aikaa säästyy, kun kuukausittain ostoista tulee yksi valmiiksi alv-vähennyskelpoinen lasku, eikä kirjanpitäjien tarvitse tehdä kirjauksia yksi kuitti kerrallaan. Lisäksi S-ryhmän tuoteryhmäkoodit ovat yhdistettävissä asiakkaan omaan tilikarttaan, mikä tehostaa prosessia entisestään, kun ostot tiliöityvät tilikartan mukaisesti. Tiliöidessään kirjanpitäjän ei siis tarvitse ottaa kantaa kirjanpidon tiliin, sillä se työ on tehty keskitetysti jo ennakkoon, kun tilikartta ja ostotapahtumat on viety yhteen. Jos käytössä on S-Business-yhteensopiva ostolasku- tai taloushallintajärjestelmä, voi kulujenhallintaa automatisoida huomattavasti S-Business-järjestelmäintegraatiolla. Integraation avulla S-Business lähettää kaikki laskun kulut ennalta määritetyille kirjanpidon tileille automaattisesti, vapauttaen aikaa tuottavampaan työhön. Lue lisää kulunkäsittelyn automatisoinnista. 

Kulujen kohdentaminen ja seuranta helpottuvat 

Loppuasiakkaat voivat määritellä sähköisessä muodossa kirjauksiin kustannuspaikat ja selitetekstit, jotka kulkevat automaattisesti tiliöintiriveille. Tämä helpottaa kulujen kohdentamista ja seurantaa merkittävästi. 

Kirjanpitäjät voivat helposti tuottaa erilaisia raportteja S-Business Managerissa, mikä mahdollistaa kattavan ja selkeän kulujen seurannan. Raportit voi ladata Excel-muodossa, mikä tekee niiden jakamisesta ja analysoinnista entistä helpompaa. Lue täältä vinkkejä, millä tavalla laskun käsittelyä voi helpottaa. 

 

S-Business-kortti tarjoaa sekä tilitoimistoille että heidän asiakkailleen huomattavaa hyötyä ja helppoutta kirjanpidon saralla. Kuukausittaisen kuittirumban sijaan tarjoamme selkeän ja automatisoidun ratkaisun, joka säästää aikaa ja vaivaa niin tilitoimistoissa kuin heidän asiakasyrityksissään.  

Liity sinäkin S-ryhmän yritysasiakkaaksi!