För bokföringsbyråer

En enklare vardag på bokföringsbyrån

Kanske du råkat ut för förkomna kvitton precis i månadsskiftet eller oklara förklaringar till kvitton? Genom att börja använda S-Business-tjänsterna får du med fakturaikonen en moms-avdragsgill faktura över alla inköp, specificerad på kvittonivå.

Så här går det till:

1. Vi ansluter till fakturaikonen all kvittodata som du behöver i din bokföring för inköpshändelser enligt mervärdesskattesatser. 
2. För att underlätta redovisningen sänder vi med fakturan även en redovisningsrapport med vilken du enkelt kan redovisa din faktura i ditt eget ekonomiförvaltningssystem till rätt konton i bokföringen.
3. Den digitala faktura som vi sänder är strukturerad, så redovisningen till din bokföring kan även automatiseras. Då behöver du inte längre använda tid för att utreda inköpsfakturor eller för redovisning, utan då du tagit emot en faktura gör systemet redovisningen i din bokföring helt automatiskt.

Har du ett kostnads- och reseadministrationssystem eller ett inköpsfakturasystem som är kompatibelt med S-Business? Läs mera om systemintegrationerna

Manager-tjänsten för rapportering och informationsadministration

Du har dessutom tillgång till S-Business Manager, där du kan ladda ner omfattande rapporter över alla inköpshändelser. Dessutom kan du i Manager administrera redovisningsdatan samt kostnadsställe- och projekthierarkier. Om du som slutkund har flera olika kunder inom S-Business-tjänsterna, kan du administrera alla dina egna slutkunders uppgifter behändigt på ett ställe.  

LOGGA IN PÅ Manager-TJÄNSTEN