Kenelle S-Business-kortti sopii?

Selvitä, sopiiko S-Business yrityksellesi.

Sopiiko S-Business-kortti sinulle? 

Mistä tiedät, että S-Business-kortti on sopiva valinta? Tarkista tästä listasta.

Yrityksille – mutta myös yhteisöille 

Jos edustat toimijaa, jolla on Y-tunnus, S-Business-kortti sopii sinulle. Kortti on hyvä valinta siis sekä yrityksille, kunnille ja myös erilaisille yhteisöille, kuten urheiluseuroille, taloyhtiöille tai harrastuskerhoille. 

Lue myös: S-Business-kortti sopii myös yhdistyksille 

Hankintoja S-ryhmän toimipaikoissa 

Teetkö yrityksen, yhteisön tai seuran nimissä ostoja S-ryhmän toimipaikoissa, kuten ruokakaupassa, huoltoasemalla, hotellissa tai ravintolassa? Jos kyllä, S-Business on erinomainen korttivalinta. Kortti sopii toimialasta riippumatta ja käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa. S-Busineksellä voi maksaa niin taukohuoneen kahvipullat, urheiluseuran hotelliyöpymisen kuin yrityksen illanvieton ravintolassa. 
 
Lue myös: Hyvä-Huollossa työpäivä alkaa tankilta 

Monenlaisia käyttäjiä, erilaisia tarpeita 

S-Business-kortista on saatavilla erilaisia korttivaihtoehtoja monenlaisiin tarpeisiin. Kun yleiskortti käy kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa, eri ABC-korteissa on taas rajatumpi ostomahdollisuus. S-Business Prepaid sopii puolestaan silloin, kun haluaa hyödyntää ennakkomaksukorttia. 
 
S-Business-kortti voi olla henkilökohtainen tai niin kutsuttu yhteiskäyttökortti, jolloin samaa korttia voi käyttää useampi henkilö yrityksessä tai vaikka yhdistyksessä. Esimerkiksi taloyhtiössä talkootarjoiluiden ostaminen helpottuu kummasti, kun käytössä on yksi yhteiskäyttökortti, jolloin kaikki yhtiön hallituksen jäsenet voivat käyttää samaa korttia. Kortille voi lisäksi asettaa määräaikaisen käyttörajan haluamalleen aikavälille.  

Lue myös: S-Business on ABC:n oma yrityskortti 

Jos paperikuittirumba ei kiinnosta 

Haluatko säästää aikaasi ja heittää hyvästit paperikuittien käsittelylle? S-Business-kortilla se onnistuu, sillä se on täysin kuititon yrityskortti. S-Business-kortin digitaalinen kuukausilasku sisältää kaikki kirjanpidon tarvitsemat tiedot. Aikaa ja vaivaa säästyy! 

Lue myös: Näiden syiden takia kuitittomuus helpottaa yrityksen arkea 

Jos kortista ei halua maksaa 

S-Business on kortti, jonka käytöstä sinun ei tarvitse maksaa kuukausi-, vuosi- tai tilinhoitomaksua. Lisäksi S-Business-mobiili ja Manager-palvelu ovat maksuttomia palveluja. 

Helppoa asiakkuudenhallintaa 

S-Business Manager on maksuton palvelu, jossa voi hallinnoida asiakkuuteen liittyviä asioita kätevästi itse: tilata uusia kortteja, muuttaa kortin käyttörajoja ja vaikka seurata kortilla tehtyjä ostoksia. 

Jos ostoista haluaa myös etuja ja alennuksia 

Yövytkö työsi puolesta hotelleissa? S-Business-kortti on siitäkin hyvä valinta, että sillä saa alennusta jo edullisista S-ryhmän hinnoista. Esimerkiksi työmatkustaja saa S-ryhmän hotelleista jopa viiden prosentin alennuksen S-Business-kortilla. 
 
Tutustu myös muihin etuihin