S-Business sopii myös yhdistyksille

”Moni yllättyy, että kortti sopii urheiluseuroillekin.”

Taloushallinnon asiantuntija Pirjo Hulkko suhtautui skeptisesti S-Business-korttiin – sitten mieli muuttui

”Tämä on tarkoitettu isoille ja vakavaraisille yrityksille.”

Näin ajatteli yli 20 vuotta urheiluseurojen taloushallinnon parissa työskennellyt Pirjo Hulkko, kun hän ensimmäisen kerran tutustui S-Business-kortin esitteeseen, joka hänen silloiselle työpaikalleen oli tullut.

”Kortin nimessä olevasta business-sanasta tuli mielikuva, että se sopii vain yrityksille. Ei urheiluseura ole mikään bisnes, vaan pääasiassa alvitonta ja pitkälti varainhankintaan pohjautuvaa toimintaa”, Hulkko kertaa.

Sillä hetkellä S-Business-kortti ei myöskään sopinut niihin tarpeisiin, joita Hulkon sen hetkisellä työnantajalla oli. Siksi hän ajatteli, että kortti olisi hankala, koska se kävi pelkästään S-ryhmän toimipaikoissa.

Sitten Hulkon työpaikka vaihtui. Nykyisin hän työskentelee muun muassa Puijo Wolleyn ja Kuopion Reippaan Voimistelijoiden talousvastaavana.

”Kuopion Reippaan Voimistelijoiden toiminnanjohtaja kysyi sitten minulta, mitä mieltä olisin, jos joukkueelle otettaisiin S-Business-kortti.”

Hulkko päätti antaa kortille mahdollisuuden siitä huolimatta, että hän oli aiemmin suhtautunut siihen skeptisesti.

”No kokeillaan, sanoin toiminnanjohtajalle”, Hulkko kertoo.

Se oli hyvä päätös, sillä Kuopion Reippaan Voimistelijoiden tarpeisiin S-Business sopi ja kokemukset kortista osoittautuivat hyviksi.

Hyvästit ryppyisille kuiteille

Minkälaisia kokemukset kortista sitten olivat?

”Kun S-Business-kortilla tehtiin ostoksia, ostoksista tuli yksi lasku, eivätkä joukkueenjohtajat enää lähetelleet kuvia ryppyisistä kuiteistaan, kuten ennen. Joukkueen rahaliikenne selkeytyi”, Hulkko avaa.

Sen jälkeen Hulkon toinenkin asiakas, Puijo Wolley Juniorit, otti S-Business-kortin kaikille joukkueilleen.

Se tarkoitti samalla sitä, että eri joukkueiden S-Business-laskuja alkoi tulla kuukausittain aiempaa enemmän. Siksi Hulkko perehtyi tarkemmin siihen, miten automaattitiliöinti helpottaisi hänen työtään.

Ja sehän helpotti:

”Kun lasku nyt tulee, se on jo hyvin pitkälti valmiiksi tiliöity. Aikaa säästyy merkittävästi.”

Skeptisyys vaihtui suositteluiksi

Työnsä puolesta Hulkko tapaa paljon urheiluseurojen ja niiden taloushallinnon kanssa tekemisissä olevia ihmisiä – ja silloin hän suosittelee S-Business-korttia myös muille. 

”Moni yllättyy kuullessaan, että S-Business sopii myös urheiluseuroille.” 

Reaktio on samanlainen kuin hänellä itsellään silloin, kun hän ensimmäisen kerran näki S-Business-kortin esitteen.

Nyt Hulkko on sitä mieltä, että S-Business on urheiluseuroille kätevä tapa päästä eroon oman käteisen rahan käytöstä.

”Kun ostaa kotipelin kahvioon maitoa, sokeria ja kertakäyttöastiat, ei niitä tarvitse käteisellä maksaa. Sen sijaan voi mennä S-ryhmän kauppaan ja maksaa S-Business-kortilla.”

Erityisen paljon Hulkko kiittelee S-Business-asiakkuuden hallinnoinnin helppoutta – se kun hoituu kätevästi S-Business Managerissa.

”Voin itse hallita vaikkapa korttien käyttörajoja”, Hulkko antaa esimerkiksi.

Siitä ominaisuudesta on ollut itse asiassa hyötyäkin, kun pelireissulla oleva joukkue joutui yllättäen majoittumaan yhden ylimääräisen yön. Hulkko nosti kortin käyttörajaa saman tien, eikä valmentajan tai joukkueenjohtajan tarvinnut maksaa yöpymistä omasta pussistaan.

”Näitä sattuu harvoin, mutta silloin kun sattuu, S-Business toimii kuin vakuutus.”

”Paitsi että se tulee vakuutusta nopeammin käyttöön”, Hulkko vielä lisää.


Haluaisitko kuulla lisää?

Mikäli haluaisit kuulla  lisätietoja S-Business-kortista, jätä yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme kertovat mielellään tarkemmin, mitä etuja S-Business urheiluseuralle tuo.

Jätä yhteydenottopyyntö          Lue lisää