Restauranger och möten

Förmåner på den lokala restaurangen med S-Business-kortet

S-gruppens restauranger har ett mångsidigt urval tjänster för vardagen i ditt företag.  Lunchmöten, restaurangmiddagar, möten och firmafester alltid professionellt ordnade – och förmånligare med S-Business-kortet!

                    ​​​​​​​​​​​​​​    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

Mat och möten –2 procent

Betala företagets alla restaurangkostnader och möten på plats, så får du alltid rabatt. Inga kvitton behöver sparas eller skannas, utan alla uppgifter kommer automatiskt på kortfakturan. I S-Business-mobilen kan du ge en förklaring till utgiften samtidigt som du gör ett inköp. 

Hitta den närmaste restaurangen – Raflaamo.fi

Söker du en bra lunchrestaurang, ett lugnt café för ett möte och du borde dessutom hitta ett bra ställe för en middag med en kund? Raflaamo.fi har omfattande information om S-gruppens restauranger i Finland. Hitta det närmaste verksamhetsstället och boka ett bord, läs menyn och se aktuella förmåner.

Se restauranger

Boka ett mötesrum på nätet!

I Raflaamo.fi finns S-gruppens alla fest- och möteslokaler i Finland. Vare sig du söker ett kreativt arbetsrum för teamets workshop, ett avslappnat ställe för en gemensam kväll eller en miljö som fungerar för ett större evenemang. Läs mera om lokalerna och boka enkelt på nätet eller be om en offert!

Läs mera om lokalerna och boka

Ordna möten på ABC!

I de flesta ABC-trafikbutiker finns ett mötesrum där du kan ordna ett möte till förmånligt pris. Det finns lokaler för både mindre och större möten, produktpresentationer eller fester. Mötespaket inklusive servering för en hel dag fr. 20 €/pers. (minst 10 pers.).

Läs mer