Marketar och varuhus

Dagliga inköp utan kvitton

Skaffa något att äta och dricka vid möten och kaffe till pausrummet enkelt i S-gruppens närmaste market. Du får alltid dina inköp förmånligare med S-Business-kortet och du kan betala allt behändigt på en månadsfaktura! Inga kvitton behöver sparas eller skannas, eftersom alla uppgifter som behövs för bokföringen finns på fakturan.

          ​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​     ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Genast –2 procent på inköp

Med S-Business-kortet får du rabatt på dina inköp i S-market, Prisma, Sokos-varuhus, Alepa och Sale samt i Food Market Herkku. Tack vare det omfattande nätverket av butiker finns den närmaste butiken alltid bakom hörnet med ett digert utbud för företagets och sammanslutningen alla behov.

S-kaupat - S-gruppens matbutik på nätet.

Skaffa servering till mötet eller kaffe till pausrummet, transport direkt till kontoret! Som alternativ en hämttjänst, där du hämtar en färdigt ihopplockad matkasse i butiken. Det är enkelt att betala när du sparat S-Business-kortets uppgifter i Foodie.fi-nätbutiken. Då faktureras alla beställningar en gång per månad på den vanliga S-Business-fakturan.

Läs mera om nätbutiken

Ett kort för alla

Gör olika personer inköpen turvis? S-Business-kortet passar utmärkt som ett gemensamt kort för hela företaget. Då har inte kortet en namngiven användare, utan flera personer i företaget kan använda det. Kortet används med en enda PIN-kod.

Ansök om kort