Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Ravintolat ja kokoukset

Kaikki onnistuu S-ryhmän ravintoloissa

S-ryhmän ravintolat tarjoavat monipuolisia palveluja erilaisiin tilanteisiin. Lounastapaamiset, ravintolaillalliset, ryhmien ruokailut, edustustilaisuudet sekä viihdetarjonta hoidetaan ravintoloissamme huolehtien, ilolla ja ammattitaitoisesti. Myös henkilökunnan lounasruokailuun on monipuolista tarjontaa.

Yli 600 ravintolaa kautta Suomen on valmiina palvelemaan S-Business -asiakkaita, olipa tarve sitten lounaalle tai juhlavalle illalliselle.

Yritystilaisuuden jälkeen jälkityöt sujuvat S-Business -asiakkaalta kätevämmin, koska kuitteja ostoista ei tarvitse erikseen säilyttää. Kaikki kuittitiedot ovat kuukausittaisella S-Business -laskulla. Oston selitteen voit tarvittaessa lisätä vaivattomasti S-Business -mobiilisovelluksen avulla. Lue lisää S-Business
-mobiilista
.

Ravintolat auttavat Sinua mielellään järjestämään onnistuneen tilaisuuden.

Halutessasi voit tutustua jo etukäteen paikkakuntasi ravintoloiden lounaslistoihin ja illallisvaihtoehtoihin Raflaamo-palvelussa.

Kokouspaketit hyvällä diilillä

Sokos Hotels- ja Radisson Blu -ketjujen yli 60 hotellista löytyy erityyppisiä, modernilla kokoustekniikalla varusteltuja tiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Hotellien ravintolapalvelut kattavat kaiken kokouskahveista ja
-lounaista aina suuriin illallistarjoiluihin. Kokoustarjoiluja on kehitetty entistäkin monipuolisemmiksi, runsaammiksi ja raikkaammiksi. Tuoretuotteiden osuutta on lisätty ja panostettu tuotteisiin, jotka auttavat olemaan tehokkaana pidempäänkin.

Tarjolla on lisäksi monipuolista oheisohjelmaa sekä päiväkokouksiin että illanviettoihin ja virkistyspäiviin.

Voit tilata tarjoilut sekä ruokailun samalla kun varaat kokoustilan. Voit myös pyytää myyntipalveluamme suunnittelemaan kokouksen ja siihen liittyvän illanvieton sekä tarjoamaan yöpymiset.

Edullisemman kokoustilan ja tarjoilut voit varata paikallisesta ABC-liikennemyymälästä, lue lisää.

Hotellien Myyntipalvelut palvelevat sinua myös kokousvarauksissa.

Sokos Hotels Myyntipalvelu: puh. 020 1234 600
Radisson Blu -myyntipalvelu: puh. 020 1234 700
(Arkisin klo 8–20. Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso