Kokoustila, joka muistetaan

Tässä 15 erilaista ja elämyksellistä paikkaa kokouksille.

Hakusessa erilainen kokoustila? Tutustu ainakin näihin 

Tylsää ja harmaata – vai ehkä sittenkin jotain erilaista, persoonallista ja mieleenpainuvaa? Kokosimme yhteen joukon elämyksellisiä kokoustiloja aina Helsingistä Rovaniemelle. Näissä paikoissa palaveri sujuu, ajatus lentää ja kotiin viemisiksi jää mukavat muistot. 

S-ryhmän kautta voi vuokrata monipuolisia kokoustiloja niin palaveri-, seminaari- kuin vaikkapa työpajakäyttöön. Tässä muutama poiminta. 

Helsinki 

Radisson Blu Seaside: Katto

Radisson Blu Seasiden täysin kunnostetuissa tiloissa toimi 1900-luvun alussa laboratorio, jossa kehitettiin Nobel-palkinnon voittaneita kaavoja. Nyt Seaside on täynnä toinen toistaan houkuttelevimpia kokoustiloja. Kokeile ainakin kaksikerroksista Katto Sauna ja Lounge -kokonaisuutta, joka on yhdistelmä urbaania oleskelutilaa, terassia ja saunaa. Elämyksen kruunaa ainutlaatuinen näkymä merelle ja Helsingin kattojen ylle. 

Tutustu tarkemmin Seasiden kokoustiloihin

Solo Sokos Hotel Torni 

Kokoustila keskeltä Helsinkiä? Siinä tapauksessa oikea osoite on legendaarinen Sokos Hotel Torni. Sen upeasti uudistetuissa puitteissa ei ole perinteisiä kokouskabinetteja, vaan hotellin ravintoloita voi varata esimerkiksi lounasneuvotteluille, aamiaistapaamisille tai  tuotelanseerauksiin. Tiesitkö muuten, että Ateljee Barin molemmat kerrokset voi vuokrata myös yksityiskäyttöön?

Tee kierros Tornissa

Solo Sokos Hotel Helsinki

Solo Sokos Hotel Helsinki on avattu keväällä 2022 täysin uudistettuna, ja sen sijainti Helsingin keskustassa on lyömätön. Hotellin uniikki ja tunnelmallinen juhlatila Blomstedt sopii jopa 200 hengen tilaisuuksiin aina päiväseminaareista tyylikkäisiin iltajuhliin. Tilassa on oma sisäänkäynti sekä baari- ja oleskelualue. 

Tutustu Blomstedtiin

Espoo

Radisson Blu Hotel Espoo

Otaniemen rantamaisemista, hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy Rantasauna-kabinetti, joka sopii erityisesti rentojen kokousten ja kokoontumisten järjestämiseen enintään 12 hengelle. Takka ja oma kattoterassi tekevät saunakabinetista viihtyisän. Lisäksi hotellin uima-allas on kokoustajien käytettävissä. 

Tutustu Rantasaunaan 

Turku 

Original Sokos Hotel Wiklundin Wirta: Wauditorio ja muut upeat kokoustilat 

Kokoustila, joka muistetaan: se on turkulaisen Wiklundin Wauditorio. Tila on kuin ylellinen elokuvateatteri, jonka muhkeissa nojatuoleissa sopii ottaa rennosti. 

Wiklundin Wirrasta löytyy myös joukko muita inspiroivasti sisustettuja tiloja: yhdessä voi keinua, toisessa voi istua kuin vanhanajan kyläkoulussa konsanaan ja kolmannessa pujahtaa hauskoihin veneen rungoista tehtyihin istuimiin. Pakko päästä kokeilemaan! 

Kurkista Wiklund Wirran elämyksellisiin tiloihin

Kokkola 

Kesäravintola Mustakari

Lounaspalaveri keskellä kesäistä Kokkolaa? Mikä sen idyllisempi paikka kuin Suomen neljänneksi vanhin purjehdusseura Mustakari, joka ihastuttaa kävijöitä kesäkuukausina. 

Lisätietoja ravintola Mustakarista

Savonlinna 

Olavinlinna

Tiesitkö, että Olavinlinnan keskiaikaisten muurien suojassa on myös vuokrattavia kokoustiloja? Esimerkiksi historiallisen Kellotornin alakerrassa on tilaa parille kymmenelle kokoustajalle, ainutlaatuiseen Kuninkaansaliin mahtuu puolestaan isompikin joukko. Olavinlinnan voi vuokrata kokonaisuudessaan myös yksityiskäyttöön.

Tee kierros Olavinlinnan kokoustiloissa

Kuopio

Original Sokos Hotel Puijonsari

​​​​​​​

Tuhansien tapahtumien talossa, Kuopion legendaarisessa Puikkarissa järjestät unohtumattomat kokoukset ja juhlat. Vain mielikuvitus on rajana, kun lähdet suunnittelemaan tilaisuutta, haluat sitten kokoustaa perinteisessä kabinetissa, päästää ajatukset lentoon luovassa tilassa keinuen tai aistia historian havinaa kristallikruunujen alla.

Merkkinä kokous- ja juhlapalvelujen laadusta sekä ruoka- ja juomatuotteen korkeasta tasosta Puikkari Conferencelle on myönnetty Chaine de Rôtisseurs -kilpi.

Puikkarista löytyy varmasti tarpeisiinne sopiva tila - tutustu tiloihin täällä

Kouvola 

Tykkimäki

Tykkimäki on muutakin kuin huvipuisto! Tykkimäki Resortista löytyy nimittäin elämyksellinen kokousympäristö kauniine kokoustiloineen. Palaveripäivää voi piristää myös hauskoilla aktiviteeteilla. Miltä kuulostaisi vaikkapa lumikenkäily tai elämyskellunta? 

Tutustu Tykkimäen kokoustiloihin

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola: Laku

Original Sokos Hotel Vaakunan Laku on 12 hengen kokoustila, jossa saattaa iskeä lakritsin himo – tilan seinät on nimittäin koristeltu hauskalla lakutapetilla. Tämän herkullisempaa kokouspaikkaa saa hakea! 

Katso, miltä Laku näyttää

Jyväskylä 

Sataman Viilu

Uusi saunaravintola Sataman Viilu tarjoaa komeat puitteet erilaisille kokouksille, joihin voi saapua vaikka veneellä. Viilun yläkertaan mahtuu tarvittaessa isompikin porukka. Houkuttelevaa on sekin, että Viilusta löytyy ainutlaatuinen saunamaailma modernilla vilvoittelutilalla. Upea järvimaisema viimeistelee elämyksen. 

Vilkaise Viilun kokoustilatarjontaa

Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampere: Visio Klubi

Hulppeita näköaloja ihaillessa ajatuskin lentää. Siksi Solo Sokos Hotel Torni Tampereen 17. kerroksessa sijaitseva Visio Klubi onkin erinomainen valinta, kun hakusessa on hauska kokoustila esimerkiksi työpajalle, ideariihelle tai ryhmätyöskentelylle. 

Vilkaise Visio Klubille

Oulu 

Radisson Blu Hotel Oulu

Radisson Blu Hotel Oulu on Pohjois-Euroopan johtavia tapahtumahotelleja. Siellä onnistuvat niin pienet kokoukset kuin suuret gaalatkin. Esimerkiksi uudet luovat tilat Hahti, Piki ja Raatti pohjakerroksessa sopivat – joko yhdistettynä tai erikseen – suurempiin työpajoihin ja muihin epämuodollisempiin tapahtumiin. 

Lisätietoja eri tiloista  

Rovaniemi 

Uitto Pub

Uitto Pub on paitsi Rovaniemen legendaarinen pubi myös sopivasti erilainen kokoustila. Savottahenkeen sisustetussa Lapinkämpässä vedetään jalkaan villasukat ja juodaan kahvitkin rouheasti kuksasta. Palaveripäivän voi kruunata hauskalla olutmaistelulla.  

Tutustu tarkemmin

Joensuu

Original Sokos Hotel Kimmel

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Kimmel on monipuolinen tapahtumatalo, jossa hoituvat niin kokoukset kuin vähän isommatkin tapahtumat. Kimmelin Penttilä-sali on yksi niistä harvoista paikoista, joissa voi järjestää vaikkapa autonäyttelyn. Ei ole siis mikään ihme, että Kimmel on palkittu Euroopan parhaana kokous- ja tapahtumahotellina! 

Kurkkaa Kimmeliin

Muut paikkakunnat 

Sokos Hotels: Luovat huoneet

Sokos Hotellien Luovat huoneet tarjoavat rennon tilan reilun kymmenen hengen ryhmä- ja työpajatyöskentelyyn. Luovia huoneita löytyy yli kymmeneltä eri paikkakunnalta. Näissä huoneissa ajatus lentää ja luovuus loistaa!

Tutustu Sokos Hotellien luoviin huoneisiin ympäri Suomea