Asiakastarinat

S-Business hyödyttää, olipa yrityksesi toimialasi mikä vain!

Miksi juuri sinun kannattaa hakea S-Business-asiakkuutta? Siksi, että S-Business tuo kilpailuetua, olipa yrityksesi toimiala melkeinpä mikä vain. Vähentynyt paperityö, pienemmät polttoainekulut ja edullisemmat hankinnat – kaikki tämä näkyy tilikirjassa ja sujuvammassa arjessa.

Asiakkaanamme on tänä päivänä jo 50 000 suomalaista yritystä tai yhteisöä ja tässä voit tutustua niistä muutamiin.

SOTE

Hankinnat läheltä, helposti ja edullisesti. Kuittien tiliöinti ja ostojen seuranta mobiilisti.

Lue lisää

SOTE

S-Business-kortti on aikaa ja rahaa säästävä ratkaisu ammattilaisille päivähoidosta vapaa-ajanpalveluihin, kulttuuriin, sairaanhoitoon ja kuntoutukseen. Se helpottaa merkittävästi päivittäisten hankintojen tekemistä sekä rahankäytön ja kulujen seurantaa.

Urheiluseurat

Täysi huoltovarmuus kellon ympäri kaikkialla Suomessa.

Lue lisää

Urheiluseurat

Välipalat S-marketista, lounas ja tankkaus ABC-asemalla, jälkipeli ja illallinen ravintolassa - ja päälle kunnon yöunet hotellissa. Eikä huolta kuittien hukkumisesta! S-Business-kortti tuo seuratoiminnan pyörittämiseen selkeyttä ja säästöä.

Liikkuva työ

Aikaa ja rahaa säästävä etukortti Suomen parhaaseen palveluverkkoon.

Lue lisää

Liikkuva työ

On vain yksi kortti, joka tarjoaa työssään autoilevalle palvelut kaikkialla Suomessa. S-Business-kortilla saa täyden hyödyn ABC-asemilla, S-marketeissa, sekä S-ryhmän ravintoloissa ja hotelleissa. ABC-liikenneasemille on helppo pysähtyä paitsi virkistymään ja tankkaamaan, myös hoitamaan työasioita.

Vuokrataloyhtiöt

Vuokralaisille vapautta ja taloyhtiölle helppoutta hankintoihin.

Lue lisää

Vuokrataloyhtiöt

S-Business-kortti on mutkaton tapa tarjota asukastoimikuntien käyttöön määrärahat hankintoihin. Kortti poistaa käteiskassan tarpeen ja kuittirumban. Määräaikaisen käyttörajan korteissa raja ei laskun maksun yhteydessä nollaudu, vaan jäljellä oleva summa on käytettävissä koko määritellyn ajan.

Kunnat

S-ryhmän laaja palveluverkosto, kortin helppous ja kuitittomuus tuovat hyötyä kuntasektorille.

Lue lisää

Kunnat

S-Business-kortti säästää aikaa ja rahaa yksinkertaistamalla maksukäytäntöihin liittyviä prosesseja. S-Business Manager -palvelu tarjoaa hyvät mahdollisuudet hallinnoida asiakkuutta, seurata organisaation korttiostoja ja muodostaa kuluista monipuolisia raportteja.

Haluaisitko kuulla lisää?
 

Pyydä tarjous          Varaa aika