S-Business on ABC:n oma yrityskortti

Näin hyödynnät yrityskorttia ABC-asemalla.

5 syytä käyttää S-Business-korttia ABC:lla 

Miksi S-Business on yritysautoilijalle niin kätevä kortti? Tässä viisi hyvää syytä. 

1. Säästät selvää rahaa 

S-Business-kortilla saa alennusta niin polttoaineista, autopesuista, lasinpesunesteistä kuin ostoksista ABC-asemien ravintoloista ja ruokakaupoista. 

Muun muassa nämä alennukset saa ABC:lta S-Business-kortilla: 

  • Polttoaineista 2,5–4 sentin alennus litralta 
  • Normaalihintaiset autopesut 5–20 % alennuksella 
  • Lasinpesunesteet –15 % 
  • ABC-ravintolat –2 % 
  • ABC-liikennemyymälän ruokakaupat –2 % 

2. Maksat kätevästi ABC-mobiililla 

ABC-mobiililla tankkauksen, sähköauton latauksen tai autopesun maksaminen on helppoa ja nopeaa – maksusuoritus onnistuu vain muutamalla napsautuksella sovelluksessa. Korttia ei tarvitse syöttää automaattiin, eikä tunnuslukua näpytellä erikseen. 

Etkö vielä käytä ABC-mobiilia? Ei hätää, myös käyttöönotto on helppoa:  
 
Lataa ABC-mobiilisovellus, rekisteröidy käyttäjäksi ja lisää sovellukseen S-Business-kortti. Voit lisätä sovellukseen useammankin maksukortin, mikä on erityisen kätevää, jos haluat käyttää sovelluksella sekä henkilökohtaista että yrityksen korttia. 
 
Tutustu tarkemmin sovelluksen käyttöönottoon >>

3. Pysyt perillä kaikista korttiostoista ja myös polttonesteostojen päästöistä 

S-Business Manager on palvelu, jonka avulla voi kätevästi tarkastella kortilla tehtyjä ostotapahtumia ja muodostaa niistä tarpeen mukaan myös erilaisia raportteja. 

Lisäksi palvelussa voi seurata ABC:lla tehtyjen polttonesteostojen CO2-päästöjä. Valmiiksi laskettuja päästötietoja voi hyödyntää vaikka suoraan yrityksen vastuullisuusraportissa. 

Tutustu Manageriin tarkemmin >>

4. Säästät aikaa  

 Yhdellä ABC-pysähdyksellä hoituu useampikin asia: 

Auton voi tankata tai jättää lataukseen samalla, kun itse nauttii lounasta tai pitää kahvitaukoa liikenneaseman ravintolassa. Myös etätyöt hoituvat ABC-asemien tiloissa. Entä tiesitkö, että ABC:ltä voi varata kokoustilankin? Lopuksi marketista voi napata mukaan vielä matkaevästä tai kahvipakettien täydennystä toimistolle. 

Kaikkeen tähän voi käyttää S-Business-korttia – ja mitä enemmän ostoksia keskittää ABC:lle, sitä enemmän säästää rahaa S-Business-kortilla saatavien alennusten muodossa. 

5. Säästyt kuittirumbalta 

S-Business-kortti toimii kuten muutkin yrityskortit. Yksi merkittävä ero siinä kuitenkin on:  

Ostosten kuitteja ei tarvitse säilyttää, valokuvata tai skannata, sillä S-Business on täysin kuititon yrityskortti. Kirjanpidon vaatimat kuittitiedot löytyvät suoraan kätevältä kuukausilaskulta, mikä säästää aikaa vievältä kuittirumbalta. 

Lue lisää eduista         Tilaa S-Business-kortti