Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Käyttöehdot
OK

S-Business -mobiilisovellus

Saat S-Business -mobiilin käyttöösi lataamalla sen veloituksetta omasta sovelluskaupastasi. Kirjaudu palveluun ensimmäisellä kerralla korttinumerolla, kortin tunnusluvulla ja syöttämällä kortin voimassaoloaika. Palvelulle tulee antaa erillinen pääsykoodi, joka voi olla sama kuin kortin tunnusluku. Sovelluksen saa käyttöön sekä henkilölle nimetylle että yhteiskäyttöiselle S-Business
-kortille.

Sovelluksen avulla voit:
-seurata S-Business -kortin ostotapahtumia.
-lisätä reaaliaikaisesti ostotapahtumille selitteitä, jotka siirtyvät laskulle ja yrityksen talousjärjestelmiin.
-saada vaihtuvia etuja S-ryhmän toimipaikoissa.
-ottaa yhteyttä S-Business asiakaspalveluun.
-ottaa yhteyttä S-ryhmän hotelleihin (Sokos Hotels, Radisson Blu) ja ravintoloihin.
-hakea lähimmän S-ryhmän toimipaikan ja avata reittipalvelun.
-tarvittaessa estää kortin käytön väliaikaisesti sekä palauttaa kortin takaisin käyttöön (esim. jos kortti on kadonnut, mutta löytyy). Jos kortti on kadonnut, ota myös yhteyttä S-Business asiakaspalveluun, joka tilaa uuden kortin.

S-Business -mobiilietukupongeilla voi lunastaa vaihtuvia, ilmaisia etuja kaikilla ABC-asemilla (ABC-liikennemyymälät, Lähi-ABC:t ja ABC Delit) ympäri Suomen. Etu voi olla esimerkiksi ilmainen kahvi, kahvi + pulla tai noutopöytälounas.

Löydät saamasi etukupongit S-Business mobiilisovelluksen Etusi-osiosta. Etu on voimassa kupongissa mainituissa toimipaikoissa etulistalla mainitun ajan.

Kun käytät etukupongin, mene kassalle ja toimi näin:

1. Valitse ensin listalta haluamasi etu painamalla Lunasta etu xx päivän sisällä.
2. Valitsemasi etukuponki näkyy nyt näytöllä. Paina uudelleen Lunasta etu. Vahvista vielä edun käyttö painamalla OK. Tämän jälkeen näytölle tulee pyörivä symboli, jossa on teksti ”Etusi on lunastettu”. Edun voi lunastaa kolmen minuutin ajan.
3. Näytä lunastettua etukuponkia kassahenkilölle.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso