Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Edut ja hyödyt

S-Business -lasku on sellaisenaan ALV-vähennyskelpoinen. Lasku sisältää rivikohtaisen ostoerittelyn. Kuitteja ei tarvitse säilyttää.

Poikkeuksena ovat ravintolasta hotellilaskulle siirretyt ostotapahtumat, joista korttilaskulle välittyy ALV-kannoittain vain loppusummat (ei siis ostorivikohtaisia tietoja). Edellä mainittujen ostotapahtumien kuitit tulee säilyttää kirjanpitoa varten. Tästä syystä ravintolaostot kannattaa maksaa suoraan ravintolan kassaan, jotta lisätiedot siirtyvät laskulle ja ostosta saa alennuksen.

Välitysmyyntituotteista (esim. elokuvaliput) tulee aina säilyttää kuitti.

Yritys saa S-Business -kortilla tehdyistä ostoista tietyn perusalennuksen. Alennukset ovat toimialakohtaisia. Lue lisätietoja S-Business -alennuksista

Alennusten poikkeukset: ks. seuraavat kohdat

Sokos hotellit ja Radisson Blu -hotellit:
S-Business -kortilla saa hotellikohtaisen 3 prosentin tai 5 prosentin perusalennuksen päivän huonehinnasta, kun huonevaraus tehdään S-ryhmän kanavien (sokoshotels.fi -sivuston, Sokos Hotels -myyntipalvelun tai suoraan hotellin vastaanoton) kautta. Varauksen yhteydessä tulee antaa varauskoodi SGRBUS ja yöpyminen tulee maksaa S-Business -kortilla. Varauskoodi on painettu korttisaatteeseen. Alennus ei koske asiakkaita, joilla on sopimushinta.

Jos yöpymisiä on yli 100 vuodessa, ota yhteyttä S-Business asiakaspalveluun, puh. 010 76 80820 (ma-pe klo 8-16) tai sähköpostitse: s-business@sok.fi

S-ryhmän ravintolat:
Alennus on 2 % S-ryhmän ravintoloissa, joissa S-Business -kortti käy maksuvälineenä. Alennusta saa ruoka-, vesi- ja virvoitusjuomatuotteista. Tämän lisäksi osuuskauppa/Sokotel Oy voi myöntää alennusta myös muusta omasta myynnistä pl. anniskelutuotteet, tupakkatuotteet, pakettituotteet (jotka sisältävät alkoholia), ennakkomaksut ja lahjakortit.

Lue lisätietoja S-Business -alennuksista

Sporttiklubi -jäsenohjelman edut:
S-Business -kortilla maksaessa saat Sporttiklubi -edut, joita ovat mm. Sporttihinnat kaikissa Sokos Hotelleissa, edullisemmat Sporttiateriat sekä palautusta joukkueen majoituslaskun loppusummasta.

Mainitse Sporttiklubijäsenyydestä joukkueen hotellivarausta tehdessäsi. Edut saa käyttöön kun joukkueessa on vähintään 11 henkilöä.

Lue lisätietoja Sporttiklubi-jäsenohjelmasta osoitteessa: sokoshotels.fi/fi/ryhmat/sporttiklubi

ABC-asemilla autonpesujen osalta alennus myönnetään vain normaalihintaisista pesuista. Polttoöljystä ei myönnetä alennusta.

Seuraavista tuotteista emme myönnä alennusta: äidinmaitokorvikkeet, tupakka, alkoholijuomat, pullopantit, välitysmyyntituotteet ja postimerkit sekä kodintekniikan asennus ja kuljetus. Ennakkomaksuista (esim. sarjapesut ABC:lla) ja S-ryhmän lahjakorteista ei myönnetä alennusta. Lisäksi ravintoloissa myytävistä pakettituotteista, jotka sisältävät alkoholia, emme myönnä alennusta.

S-ryhmän marketeissa myytävistä tuulilasinpesunesteistä alennus on 2 %.

Ei saa. Bonus ja maksutapaetu ovat vain osuuskauppojen asiakasomistajille myönnettäviä etuja.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso