Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Kortin käyttö

Jos korttisi katoaa, ilmoita asiasta viipymättä joko S-Business asiakaspalveluun (avoinna ma–pe klo 8–16), tai valtakunnalliseen sulkupalveluun, puh. 020 333, ulkomailta soitettaessa +358 20 333. Sulkupalvelu on avoinna joka päivä 24 h.

S-Business -kortti käy maksuvälineenä yhteensä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa Suomessa. Näitä ovat seuraavat S-ryhmän ketjut: ABC*), Kodin Terra, osa S-Rauta -toimipaikkoja, Prisma, S-market, Sale, Alepa, Sokos ja Emotion sekä Food Market Herkku -ruokakaupat. Lisäksi S-Business -kortti käy maksuvälineenä kaikissa Suomessa toimivissa S-ryhmän hotelleissa (Sokos Hotels ja Radisson Blu -ketjun hotellit sekä osuuskaupan omistamat hotellit). Kortti käy myös laajalti S-ryhmän ravintoloissa Suomessa.

*) S-Business -kortti ei käy maksuvälineenä ABC-aseman yhteydessä olevissa Hesburger ja Scanburger -ravintoloissa.

Jos korttiisi on liitetty rajattu osto-oikeus, ks. lisätietoa alla.

Ei voi. S-Business -kortilla voi maksaa ainoastaan S-ryhmän toimipaikoissa, ks. tarkemmin edellisen kysymyksen vastaus.

S-Business -kortti, joka kattaa S-ryhmän tuote- ja palvelutarjonnan (Yleiskortti), käy maksuvälineenä Suomessa seuraavissa S-ryhmän ketjuissa: ABC*), Kodin Terra, S-Rauta, Prisma, S-market, Sale, Alepa, Sokos ja Emotion sekä Food Market Herkku -ruokakaupat. Lisäksi S-Business -kortti käy maksuvälineenä kaikissa Suomessa toimivissa S-ryhmän hotelleissa (Sokos Hotels- ja Radisson Blu -ketjun hotellit sekä osuuskaupan omistamat hotellit). Kortti käy myös laajalti S-ryhmän ravintoloissa Suomessa.

S-Business -kortin käyttöä voidaan haluttaessa rajata siten, että korttiin liitetään osto-oikeus, jolloin kortilla voi maksaa vain tiettyjä tuotteita tai palveluja. Korttiin voi valita yhden seuraavista osto-oikeuksista:

 • Yleiskortti: S-ryhmän tuote- ja palvelutarjonta
 • ABC1: ABC:n toimipaikoissa polttonesteet, autotarvikkeet ja autopesut. Autotarvikkeet valikoimasta riippuen myös marketeista.
 • ABC2: ABC:n toimipaikoissa polttonesteet
 • ABC3: ABC:n toimipaikoissa autotarvikkeet ja autopesut. Autotarvikkeet valikoimasta riippuen myös marketeista.
 • TERRA: Kodin Terran tuotteet ja palvelut

Osto-oikeus määritellään hakemuksessa ja sen ilmaiseva tunnus painetaan korttiin.

*) S-Business -kortti ei käy maksuvälineenä ABC-aseman yhteydessä olevissa Hesburger ja Scanburger -ravintoloissa.

Kyllä voi. Lataa maksuton ABC-mobiilisovellus ja rekisteröi S-Business -korttisi tiedot. Lue lisää ABC-mobiilisovellus -osiosta.

Kyllä voi. Lataa maksuton ABC-mobiilisovellus ja rekisteröi S-Business -korttisi tiedot. Lue lisää ABC-mobiilisovellus -osiosta.

Yrityksen yhteyshenkilö voi tehdä palvelupyynnön Extranet-palvelun kautta tai lähettää korotuspyynnön sähköpostitse asiakaspalveluumme: s-business@sok.fi

S-Card -asiakas voi käyttää S-Business -korttia maksuvälineenä Online Check-out -palvelussa kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa. S-Business -kortti ei toistaiseksi ole käytössä Online Check-in
-palvelussa.

Kyllä. Kaikkiin Suomen Sokos Hotelleihin on mahdollista garanteerata S-Business -kortilla myöhäinen saapuminen osoitteessa sokoshotels.fi.

S-Business -korttia ei voi käyttää ulkomailla, kortti käy maksuvälineenä vain Suomessa S-ryhmän toimipaikoissa.

S-Business -kortilla ei voi nostaa käteistä.

S-Business -kortilla voi maksaa S-ryhmän ruoan verkkokaupassa (Kauppakassi-palvelu). Lue lisää Verkkomaksaminen -osiosta.

Jos kortin tunnusluku lukkiutuu tai on unohtunut, ole yhteydessä S-Business asiakaspalveluun puh. 010 76 80820 (ma–pe klo 8–16) tai sähköpostitse: s-business@sok.fi tai tämän sivuston Chat-palvelun kautta

 • ABC
 • Sale
 • Alepa
 • Sokos Hotels
 • Kodin Terra
 • Coffee House
 • Amarillo
 • Rosso