Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Vad är S-Business?

S-Business är nyckeln till S-gruppens tjänsteutbud för finländska företag och sammanslutningar. Vi underlättar vardagen för ditt företag genom att erbjuda ett kreditkort som ditt företag har nytta av på många olika sätt.

Du slipper kvittohanteringen

När du betalar med S-Business-kortet behöver du inte spara kvittona. Inköpen faktureras månadsvis med en kortfaktura som innehåller alla uppgifter som revisorn behöver inklusive moms. Läs mera.

Välj din personliga kod

För ett personligt kort kan du välja en valfri kod (PIN-kod).

Rabatter på inköp

Som S-Business-kund får du rabatter på inköp gjorda på S-gruppens verksamhetsställen. Du får rabatten i realtid direkt vid inköpstillfället när du betalar med S-Business-kortet. Ta del av branschspecifika rabatter.

Kundrelation som är helt gratis

Blir du irriterad på de eviga faktureringsavgifterna och olika månadsdebiteringar? Ingen fara, vi har inga sådana. Du får en räntefri betalningstid på i genomsnitt 30 dagar för dina inköp. Läs mer om faktureringen.

Mest glädje får du av S-Business-kundrelationen genom att börja använda S-Business-mobilapplikationen och Extranet-rapporteringstjänsten som är gratis.

S-Business-mobil

Mobilapplikationen är ett verktyg för S-Business-kortinnehavaren, och med den kan du följa dina inköp och lägga till förklaringar till köptransaktionerna (t.ex. orsaken till transaktionen) direkt i samband med inköpet. Läs mer om nyttan med S-Business-mobil.

Extranet-tjänsten

I rapporteringstjänsten kan du administrera din kundrelation. I tjänsten kan du bl.a. beställa extrakort och utforma olika slags rapporter om ditt företags inköp. Ta del av Extranet-tjänsten.

S-Business-kortet kan användas som betalningsmedel i över 1600 av S-gruppens verksamhetsställen i hela Finland. Vi garanterar ditt företag förmånliga priser, branschspecifika rabatter samt ett omfattande nätverk till hela S-gruppens tjänsteutbud.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso