Uskotko sinä kuittimyytteihin?

Älä säästä kuittia, säästä vaivaa ja rahaa kuitittomalla yrityskortilla.

Alkuperäinen paperikuitti pitää säilyttää joko sellaisenaan tai valokuvata, selitykset kirjataan käsin ja kuitit lähetetään kirjanpitoon… Nämä ovat myyttejä ja S-Busineksen avulla voit hoitaa yrityksesi ostoissa kaiken sähköisesti ja kuititta. 

S-Business -kortti käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen. Se tarkoittaa, että saat kuitittoman arjen tuoman helppouden ja säästön lisäksi ostoksistasi alennusta ja etuja.

Kysy lisää

Yrityskorttiostoksesta pitää aina säilyttää paperikuitti

Paperinen kuitti pitää säilyttää joko sellaisenaan tai valokuvata, selitykset kirjataan käsin ja kuitit lähetetään kirjanpitoon. Tämä on väärin. Sähköinen tositemuoto riittää eikä fyysistä kuittia tarvitse säilyttää. S-Busineksen avulla voit hoitaa kaiken sähköisesti ja kuititta.

Valokuvattu kuitti on yhtä helppo kuin kuititon

Päinvastoin. Kuitin tiedot täytyy silti kirjata käsin taloushallinnon järjestelmään ja myös kuvatut kuitit tuppaavat unohtumaan tai katoamaan. S-Business sen sijaan lähettää kaikki laskulla olevat ostotiedot sähköisessä muodossa ja tositteet kulkevat digitaalisina luotettavammin perille.

Paperinen kuitti on turvallisempi

Tämä on myytti. Tosiasiassa kirjanpitäjän työaikaa kuluu huomattavasti kadonneiden ja huonokuntoisten kuittien selvittelyyn. Henkilökohtaisten saldorajojen ja sähköisen ostotiedonsiirron ansiosta kuititon S-Business on turvallisempi.

Eikä tässä vielä kaikki – Kuitittomuus on vain yksi S-Busineksen eduista! 

Kuitittomuuden lisäksi S-Business tarjoaa paljon etuja ja alennuksia. Keskittämällä yritysostoksia S-ryhmään yrityksenne säästää vuodessa huomattavia summia. Katso hyötylaskuristamme, kuinka paljon yrityksesi säästäisi ottamalla kuitittoman S-Busineksen palvelut käyttöön.

Päivittäistavarahankinnat

0

Polttonestehankinnat

0ltr

Autopesuhankinnat

0kpl

Hotelliyöpymisten lukumäärä

0kpl

Ravintolaostot

0

Rautakauppaostot

0

Nykyinen laskutuslisä (per lasku)

0

Nykyinen maksukortin vuosimaksu (per kortti)

0

Muut kortti- ja maksutapamaksut

0
Säästösi: 0
Lataa tarkempi erittely kustannuksista ja säästöistä jättämällä tähän sähköpostiosoitteesi.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voimme myös lähettää sinulle tietoa S-Business -eduista ja käyttötarkoituksista tai olla yhteydessä sinuun.


S-Business -kortti käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen. Saat kuitittoman
arjen tuoman helppouden ja säästön lisäksi ostoksistasi alennusta ja etuja!

Hae korttia


Kuititon ja maksuton S-Business sopii alalle kuin alalle

Asiakkaanamme on jo yli 34 000 suomalaista yritystä. Lue miten aidosti kuititon S-Business on vaikuttanut yritysten arkeen.

Kaupungin ketterämmät maksutapakäytännöt

Lohjan vireässä kaupungissa on säästetty S-Busineksen avulla yksiköissä aikaa ja rahaa kahdeksan vuotta. 

Tutustu asiakkaan kokemuksiin »

Kätevä ja kustannustehokas apu arkeen

Lastensuojelun erityisyksikössä Villa Kukkumäessä aikaisemmin ostomerkinnät kirjattiin ensin kynällä kuiteille ja tilitoimisto vei ne oikeille kirjanpidon tileille. S-Busineksen myötä yksikössä otettiin käyttöön automaattitiliöinti.

Tutustu asiakkaan kokemuksiin »

Hollolassa tykätään S-Business-kortista hirveesti

S-Business -yrityskortti on otettu käyttöön muun muassa Hollolan kunnan yksiköissä ja se on helpottanut kunta-alan organisaatioiden arkea konkreettisesti poistamalla kuittirumban.

Tutustu asiakkaan kokemuksiin »

Kattava verkosto myyntimiehen mieleen

S-ryhmän kattava verkosta saa kiitosta Matex Oy:n myyntiedustajalta. Kuitittomuuden ansiosta matkalaskujen teossa säästyy aikaa.

Tutustu asiakkaan kokemuksiin »

Kiinnostuitko?

Asiakkaanamme on jo yli 34 000 suomalaista yritystä - liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tilaa kortti.
Mikäli haluaisit kuulla vielä lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme kertovat mielellään tarkemmin, mitä etuja S-Business voisi yrityksellenne tuoda. 

Ota yhteyttä           Hae korttia