Seinäjoen Peliveljet SPV

Kuitittomuus ja S-ryhmän kattava toimipaikkaverkosto helpottavat urheiluseuran arkea

Seinäjoen Peliveljet (SPV) on seinäjokinen salibandyseura, joka on aloittanut toimintansa ja sarjatasolla pelaamisen vuonna 1994. Edustusjoukkueet matkustavat pelireissuilla eri puolilla Suomea, ja silloin S-ryhmän tarjoamat palvelut ovat ahkerassa käytössä, kertoo SPV:n urheilutoimenjohtaja ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommy Koponen.

Urheiluseuran päävalmentaja kertoo kokemuksiaan S-Business -ratkaisuista.

SPV on osallistunut aktiivisesti lajiliiton seurankehitysohjelmiin ja valmentajien kouluttamiseen, mikä onkin tuottanut tulosta: tänä päivänä seuralla on miesten edustusjoukkue, joka on voittanut Suomen mestaruuden vuosina 2012, 2013 ja 2015. SPV:llä on myös naisten edustusjoukkue sekä menestyksekästä junioritoimintaa. Joukkueita seuralla on tällä hetkellä yhteensä 25, sekä lisäksi salibandykerhoja lapsille.

S-Business -kortit ovat käytössä kaikilla joukkueilla, jotka pelaavat valtakunnan sarjoja. Koponen kertoo S-ryhmän palvelutarjonnan hyödyntämisestä:

– Pääteiden varsilla on kattava verkosto ABC-asemia, joihin on helppo pysähtyä ruokailemaan isommallakin porukalla. Monista pelikaupungeista löytyvät myös Sokos hotellien palvelut, kun pidemmillä reissuilla on joskus tarve majoittua. Lisäksi seuran käytössä on autoja, joiden tankkailut hoituvat kätevästi ABC-asemilla.

– Parasta esimerkiksi ABC:n tarjoamissa palveluissa ovat liikennemyymälöiden valtakunnallinen, laaja ja hyvä verkosto, toimivat WC-tilat, helppo asiointi isollakin porukalla sekä se, että kaupasta voi hakea myös pientä evästä matkalle, Koponen kiittelee.

Koposen kokemuksen mukaan seura on hyötynyt monin tavoin S-Business -kortin käytöstä:

– Muun muassa kuitittomuus on helpottanut tilitoimistoasiointia, ja kuittiralli sekä siihen käytetty aika on vähentynyt huomattavasti. Joukkueiden omat S-Business -kortit suoraviivaistavat ja selkeyttävät taloushallintoa. Lisäksi ostoista saatava alennus koetaan tärkeäksi. Myös joukkueilta on saatu vain positiivista palautetta korttien käytöstä.

Haluaisitko kuulla lisää?
 

Pyydä tarjous          Varaa aika