Securitas Oy

S-Business -ratkaisuilla tehoa ja automaatiota yrityksen talousrutiineihin

Securitas Oy on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Yhtiö on toiminut Suomessa yli 60 vuotta. Kehityspäällikkö Elina Soikkeli ja palvelujohtaja Ville Salonen kertovat miten Securitas on hyötynyt S-Business -korttituotteista ja -palveluista.

Securitas Oy:n haastateltavat kertovat S-Business -kortin hyödyistä

Elina Soikkelin työura on edennyt kuten monen muunkin Securitaksessa: hän tuli kesätöihin lentoasemalle vähän yli 20 vuotta sitten, ja on opiskelujen ohessa sekä sen jälkeen yhtiössä edelleen. Hän on tehnyt aikanaan kaikenlaisia tehtäviä yhtiön talousosastolla.

– Securitaksella on yli 300 autoa liikenteessä ja S-ryhmällä kattava verkosto asemia, joissa voi tankata. Työssä on tärkeää, että vartijat pääsevät tankkaamaan tuotantoautoja missä tahansa, Elina Soikkeli painottaa.

– Myös ruokakauppoja on laajasti sekä laaja hotelliverkko, jota hyödynnetään jokapäiväisessä matkustelussa.

Soikkeli kertoo, että S-Business -kortteja käytetään ympäri Suomea: tuotantoautoihin tankataan polttoainetta ja ostetaan muita tarvikkeita sekä S-Business Yleiskorteilla maksetaan esimerkiksi hotelliyöpymisiä. Lisäksi on uutena otettu käyttöön yhteiskäyttökortteja, joita tarvitaan muun muassa yhteisiin kokouspulla- ja kahvihankintoihin.

Ville Salonen, jonka vastuualueena on mm. sosiaali- ja terveydenhuollon segmentti, reissaa Securitaksen toimistoilla ympäri Suomen. S-Business -kortti on käytössä aina matkan varrella ja yöpyessä.

Soikkeli ja Salonen ovat yhtä mieltä S-Busineksen hyödyistä: kuitteja ei tarvitse kaivella lompakon pohjalta (eikä haittaa, vaikka niitä olisi kadonnut), ja mobiiliapin kautta saa selitteet oston yhteydessä saman tien myös laskuihin.

– Sen lisäksi S-Business Extranet -palvelu tarjoaa tänä päivänä mahdollisuuden esitiliöidä laskut, mikä tulee toivottavasti helpottamaan työtä, kun päästään ottamaan käyttöön rivitason tuonti ostolaskulle. Se tuo meille lisäetuja: käytännössä kortin käyttäjän ei tarvitse enää laskun tullessa tehdä mitään muuta kuin tarkistaa että laskulla on kaikki oikein, Elina Soikkeli toteaa.

Soikkeli kertoo heille Securitaksessa olevan ehdottoman tärkeää, että saadaan vähennettyä tai kokonaan pois rutiininomaista työtä, jossa sama asia pitää käsitellä monta kertaa. Tällaisia teknologisia ratkaisuja olisi ylipäätään hyvä saada yritysasiakkaille lisää tehostamaan talousrutiineita.

Haluaisitko kuulla lisää?
 

Pyydä tarjous          Varaa aika