Nurmon Jymy

Palvelujen laajuus on urheiluseuralle se kovin juttu

Nurmon Jymyllä on mahtava historia ja seura on sitoutunut käyttämään laajasti S-ryhmän palveluja. Olemme helpottamassa monen henkilön elämää seuran toiminnassa kertoo lentopallojaoston puheenjohtaja Katariina Toivola.

Nurmon Jymyn edustaja kertoo S-Business -kortin eduista urheiluseuralle.

Voimistelu- ja urheiluseura Nurmon Jymyllä on yli 90-vuotinen historia yhtenä Suomen suurimmista yleisseuroista. Nurmon Jymy tunnetaan maailmalla ehkä eniten painijoistaan, mutta Suomessa erityisesti lentopallosta. Lajijaostoja on lisäksi monille lajeille kuten salibandylle, voimistelijoille, pesäpallolle ja kuntoilijoille.

Katariina Toivola toimii Nurmon Jymyn lentopallojaoston puheenjohtajana ja osaa arvostaa S-ryhmän palveluja, joita myös käytetään. Hän löysi S-Business -kortin Osuuskauppa Eepeen asiakkuuspäällikkö Tuula Rajalan vinkistä, ja se on otettu laajasti käyttöön koko Jymyssä.

”Meillä on lentopallossa pelaajia kuusivuotiaasta aikuisiin, noin 300 lisenssipelaajaa lähes 50 joukkueessa. Koko seurassa on lähes 1300 jäsentä. Teemme jatkuvasti pelireissuja, yövymme hotelleissa ja syömme matkalla. Tällöin on hyvä, että maksutapa on mahdollisimman helppo joukkueenjohtajalle ja seuran taloudenpidolle”, Katariina Toivola sanoo.

Pelimatkojen kulut hoituvat kuitittomasti S-Business -kortilla

Joukkueenjohtajalla on tärkeä rooli pelireissujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän varaa yöpymiset ja syömiset, ja myös maksaa ne paikan päällä. Seura on järkeistänyt toimintaa niin, että jokaisella joukkueella on oma pankkitili, jonne maksetaan pelireissujen osallistumismaksu. Usealla joukkueella on jo käytössä oma S-Business -kortti, jota joukkueenjohtajat käyttävät maksamiseen.

”Täytyy sanoa, että kun näin ensimmäisen laskun, totesin että se on sisällöltään upea.”

Aina ei pelireissulla tule vastaan S-ryhmän toimipaikkaa, silloin asiat monimutkaistuvat ja monelle henkilölle tulee paperihommia.

”Jos ei ole Ässän palveluissa, pitää joukkueenjohtajan käyttää jaostolta saamaansa käteiskassaa. Tai sitten hän maksaa tarvittavat palvelut itse ja veloittaa ne kuitteja vastaan joukkueelta”, Toivola toteaa.

Jos Nurmon Jymyn historia on ollut pitkä, on sen tulevaisuus vielä paljon pidempi, arvioi Toivola.

”Olemme tärkeä kasvattajaseura alueellamme ja merkittävässä roolissa niin pienten kuin aikuistenkin elämässä. Kuusivuotiaana voi aloittaa lentiksen liikuntaleikkikerhossa. Nuoret tarvitsevat idolinsa suuremmista ja tämä on mahdollista oman seuran puitteissa, koska meillä on aikuisten joukkueet 1-sarjassa (toiseksi ylin sarjataso). On tärkeää päästä katsomaan huippulentopalloa jo nuorena”, sanoo Katariina Toivola.

Haluaisitko kuulla lisää?
 

Pyydä tarjous          Varaa aika