Yrityskortin hakeminen: Näin onnistut hakuprosessissa

Harkitsetko yrityskortin hankkimista?

Yrityskortin hakeminen onnistuu vaivattomasti – näillä vinkeillä helpotat hakuprosessia

Yrityksen maksuratkaisuilla on merkittävä rooli yrityksen rahankäytön hallinnassa ja taloudellisen joustavuuden varmistamisessa. Yrityskortti onkin erinomainen työkalu yrityksille hallinnoida talouttaan, seurata menojaan ja hyödyntää erilaisia etuja.  

Valitsemalla yrityskortin saavutat mm. seuraavat hyödyt:  

  • Työntekijöiden ei tarvitse käyttää enää omaa rahaa työhön liittyvien kulujen maksamiseen. 
  • Ostotapahtumat ja kulut ovat koko ajan nähtävillä. 
  • Kirjanpidon työ helpottuu. 

Sopivan yrityskortin löytäminen ja sen hakeminen voi kuitenkin tuntua monimutkaiselta prosessilta. Listasimme artikkeliin muutaman vinkin, jotka auttavat yrityskortin hakuprosessissa. 

1. Mieti millaiseen käyttöön yrityskorttia haet 

Pohdi ensiksi millaisia tarpeita yritykselläsi on yrityskortin suhteen. Tarvitsetko kortin pääasiassa matkustamiseen, liiketoiminnan kulujen hallintaan vai mahdollisesti yrityksen polttoainekortiksi? Tämän pohjalta voit lähteä kartoittamaan korttivaihtoehtoja ja palveluntarjoajia. 

Onko yritykselläsi hankintatarpeita polttoaineille ja autopesuille, päivittäistavaroille tai hotelli-, kokous- ja ravintolapalveluille? S-Business-kortti on silloin loistava valinta, sillä kortti käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa. S-Business-kortilla voit hoitaa kaikki yrityksen hankinnat polttoaineista aina kahvitarjoiluihin ja hotellimajoituksiin. Kortilla saat S-ryhmän toimipaikoista rahanarvoisia etuja ja alennuksia. Kun keskität yrityksesi ostot S-ryhmän toimipaikkoihin, säästöä voi kertyä vuositasolla huomattavasti.  

2. Vertaile eri korttivaihtoehtoja 

On hyvä tutustua eri palveluntarjoajayrityksiin ja heidän korttivaihtoehtoihinsa. Vertaile yrityskorttien ominaisuuksia, kuten vuosimaksuja ja korkoja sekä yritysten tarjoamia etuja. Valitse kortti, joka parhaiten vastaa yrityksesi tarpeita ja budjettia. 

S-Business-asiakkaana sinun ei tarvitse käyttää enää aikaa kuittien valokuvaamiseen tai skannaamiseen. Maksat kaikki ostokset kerran kuukaudessa yhdellä alv-vähennyskelpoisella laskulla, joten kuittien metsästämisen voit unohtaa. Palvelumme ovat täysin maksuttomia, ei kortin kuukausimaksuja, ei laskutuslisiä eikä muita piileviä kuluja.  

Korttivalikoimastamme voit valita juuri yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat S-Business-kortit. Yleiskortilla hoidat yrityksesi ostot kaikilla S-ryhmän toimialoilla, autoilijoille löytyy erilaisia ABC-kortteja, virtuaalikortilla maksat ostokset kätevästi mobiilissa ja verkossa. Korttivalikoimastamme löytyy myös Prepaid-ennakkomaksukortti.  

Avaamme asiakkaillemme tunnukset S-Business Manager -palveluun, jossa hallinnoit helposti asiakkuuttasi. Managerissa voit seurata yrityksesi korttiostoja, tarkastella päästötietoja polttonesteostojen osalta sekä muodostaa kuluista monipuolisia raportteja. 

3. Tarkasta yrityskortin kelpoisuusvaatimukset 

Ennen hakemuksen täyttämistä varmista, että täytät valitsemasi kortin kelpoisuusvaatimukset. Yleisimmät vaatimukset liittyvät yrityksen liikevaihtoon, liiketoiminnan kestoon ja luottokelpoisuuteen. 

Meillä S-Busineksella yrityskortin saaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Tuoreille yrityksille ja yhteisöille tarjoamme ennakkomaksukorttia, S-Business Prepaidia, joka käy läpi S-ryhmän. Sillä saa samat edut ja alennukset kuin muillakin S-Business-korteillamme. Kortille ladataan saldoa S-Business Manager -palvelussa, jonka jälkeen kortti on käytettävissä.  

4. Yrityskortin hakeminen 

Kun olet valinnut palveluntuottajan, täytä heidän hakemuksensa huolellisesti ja tarkasti. Useimmilla palveluntarjoajilla on käytössä tänä päivänä sähköinen hakemuslomake, jonka täyttäminen sujuu vaivattomasti. Varmista, että annat kaikki hakemuksella pyydetyt tiedot ja että ne ovat ajantasaisia ja oikein.  

S-Business-kortin hakeminen onnistuu täyttämällä sähköinen hakemuslomake, joka löytyy nettisivuiltamme. Hakemuslomakkeemme ohjaa hakuprosessia vaihe-vaiheelta, aina yrityksen tiedoista tilattaviin kortteihin. Täytettyäsi hakemuslomakkeen tiedot siirtyvät sähköiseen allekirjoituspalveluun allekirjoitettavaksi. Hakemuksen allekirjoittajan tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu henkilö. Allekirjoittamisen jälkeen voit jäädä odottamaan hyväksyttyä päätöstä. Parhaimmillaan teemme päätöksen kortin myöntämisestä saman päivän aikana. 

5. Onnistunut yrityskortin hakuprosessi 

Palveluntarjoajilla voi olla eri käytänteitä ilmoittaa hyväksytystä korttihakemuksesta. Kortti toimitetaan yritykselle useimmiten postitse, kun hakemus on hyväksytty. Saatuasi yrityskortin käyttöösi, pääset hyödyntämään kortin tarjoamia etuja ja ominaisuuksia. 

Kun S-Business on hyväksynyt hakemuksesi, toimitamme kortit ja korttitiedot sekä niihin liittyvät tunnusluvut noin kahden viikon kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. S-Business-korttia ei tarvitse erikseen aktivoida, vaan se on heti käyttövalmis. Aavaamme sinulle myös tunnukset Manager-palveluun, joka onkin hyvä ottaa käyttöön heti asiakkuuden ensimetreillä. Saat kirjautumisohjeet sähköpostitse. Järjestämme Managerin käyttökoulutuksia uusille asiakkaillemme muutaman kuukauden välein, jotta asiakkaamme saisivat palvelusta kaiken hyödyn irti. 

Lisäksi suosittelemme lataamaan puhelimeen maksuttoman S-Business-mobiilisovelluksen, joka kulkee aina mukanasi. Sovelluksen avulla kulukäsittely käy lennosta, eikä sinun tarvitse enää tehdä turhia paperitöitä.  

S-Business-korttia pääset hakemaan täältä