Vinkit kesäiseen Suomeen

S-ryhmäläisten parhaat vinkit kesään

Uuteen loistoon puhjennut Kappeli ja muut vinkit kesäiseen Suomeen

S-Business-kortti kannattaa pitää mukana kesälläkin. Elämä helpottuu, kun kuitteja ei tarvitse säästää, eikä niiden kanssa tarvitse jälkikäteen säätää. Sen lisäksi kortilla saa rahanarvoisia etuja S-ryhmän palveluista ympäri kesäisen Suomen. Miten S-Business-korttia kannattaisi hyödyntää kesällä? S-ryhmäläiset jakoivat parhaat vinkkinsä kesään. Parasta tietenkin on, että näistä ja monesta muustakin paikasta saa kivasti alennusta S-Business-korttia käyttämällä.

Uudistettu Kappeli kutsuu lounaalle ja afterworkeille

Kun halutaan valita kesäisen Helsingin ylivoimaisesti kaunein ravintola, mennään uudistettuun Kappeliin. Oli kyseessä lounas yhteistyökumppanin kanssa tai afterworkit tiimin kesken, niin Kappelin ravintola ja legendaarinen terassi Espan puiston kesäisten kukkien ympäröimänä tekee aina vaikutuksen. Todella moni muukin on kanssani samaa mieltä, joten suosittelen tekemään pöytävarauksen pian.

 Jenni Kuisma,Toimitusjohtaja, S-Business Oy

S-Business-kortilla yrityksen ravintolakuluista saa aina kahden prosentin alennuksen. Kuittiakaan ei tarvitse säilyttää, sillä ostoksen tiedot siirtyvät suoraan korttilaskulle.

Tutustu tarkemmin uudistettuun Kappeliin >>

Tuttu ja turvallinen taukopaikka

Etelästä pohjoiseen, pirstoo järvet lahtineen valtatie, nelostie… ja keskellä Järvi-Suomea kulkijat sulkee syliinsä ABC Joutsa. Siellä tupamaisen kodikkaassa ravintolassa myös minä nautin usein taukoeväät. Kun autokin on saanut hörppynsä, kutsuu taas valtatie, nelostie.

Lasse Tenhunen, Opintovapaata viettävä viestinnän moniottelija

S-Business-korttia kannattaa muistaa hyödyntää huoltoasemareissulla, sillä tankatessa yritys saa alennusta  jopa 4 senttiä litralta, ABC-ravintolasta puolestaan kahden prosentin alennuksen. Lisäksi normaalihintaisista autopesuista S-Business-kortilla saa jopa 20 prosenttia alennusta.

Kesän raikkaimmat kaupunkifestarit kutsuvat

Summerfestit kuuluvat Mikkelin ja Savonlinnan kesään – unohtamatta toista kertaa järjestettävää Saimaa Soundsia! Nämä Saimaan rannoilla järjestettävät festarit on koettava upeiden esiintyjien ja hilpeän festaritunnelman vuoksi.

Kai Nurmi, Toimialajohtaja, ABC-toimiala ja matkailu- ja ravitsemiskauppa, Osuuskauppa Suur-Savo

S-Business-kortilla saa esimerkiksi Savonlinnan St Olaf Summerfestien VIP-liput pakettihintaan 134 € (norm. 159 €) Savonlinnan ja Mikkelin Prismasta. Lue lisää festarilippuedusta >>

Kauneimmat kesäkukat yritykselle

Sisälläni elää pieni multasormi. Rentoudun kasvien ja puutarhan laiton parissa, koska se vie ajatukset pois arjesta. Kotipuutarhassani on marjapensaita, omenapuita ja mansikkamaa. Kasvihuoneessa viljelen hyötykasveja, kuten kahdenlaista kurkkua. Ja koska tykkään puuhastella kasvien parissa kotona, niin miksipä en myös työssä. 

 

Erja Lammentausta, Prisman Kesäpihan myyjä, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Kesäkukat, terassikalusteet ja muut kesätarvikeostokset kannattaa keskittää S-ryhmän toimipisteisiin. Esimerkiksi Prisma Raudasta S-Business-asiakas saa aina kaksi prosenttia alennusta ostosten loppusummasta.

Ahvenanmaan idyllinen saaristo ihastuttaa

Kesä on ehdottomasti paras aika tutustua Ahvenanmaahan ja sen kauniiseen saaristoon. Täältä löytyy kaikkea kesäisestä pikkukaupunki-idyllistä saariston karuihin kallioihin. Tekemistä löytyy joka makuun, voit lähteä rauhalliselle pyöräretkelle tai fiilistellä festareilla.

Välkommen till Åland!

 

Therese Andersson, Myymäläpäällikkö, S-market Jomala Åland

S-Business-yrityskortilla saa etua ja alennusta yli 1800 S-ryhmän toimipaikasta – hotelleista, ravintoloista ja missä ikinä liikutkin!

Minkälaisia etuja S-Business-asiakas saa kesällä?

Tutustu kesän etuihin tarkemmin.

Tutustu