Valmistaudu lomakauteen: Yrittäjän muistilista

Vietä huoleton kesäloma

S-Business-vinkeillä arki sujuu mutkattomasti myös lomakauden aikana

Kesälomat lähestyvät vääjäämätöntä vauhtia. Me toivomme, että asiakkaamme voivat keskittyä lomailuun, joten kokosimme alle muutaman vinkin, jotta voit unohtaa kesästressin lomasi aikana ja paluu arkeenkin sujuu kevyemmin. 

S-Business Manager -palvelussa hallinnoit asiakkuuttasi 

Muista tarkistaa S-Business-korttien käyttörajat ennen lomia 

S-Business Manager -palvelussa korttien käyttörajojen seuraaminen ja hallinnoiminen on helppoa. Yhteyshenkilöt, joilla on pääkäyttäjäoikeudet palveluun, voivat kätevästi hallinnoida korttien käyttörajoja. Mikä parasta, käyttörajamuutokset ovat voimassa reaaliajassa. Käyttörajat nollautuvat kuukauden vaihteessa eli kuukauden ensimmäisenä päivänä kortilla on jälleen koko käyttöraja käytettävissä. Suosittelemmekin tarkastamaan korttien käyttörajat ja korottamaan niitä tarvittaessa ennen lomia, näin käyttörajat eivät pääse yllättäen umpeutumaan. 

Lisää asiakkuudelle loman ajaksi toinen pääkäyttäjä 

Lisäksi kehoittamme lisäämään Managerissa asiakkuudelle toisen yhteyshenkilön, jolla on pääkäyttäjäoikeudet. Näin varmistatte, että mikäli kortin käyttöraja sattuu täyttymään pääkäyttäjän lomaillessa, uusi yhteyshenkilö voi helposti korottaa käyttörajoja. 

Näin muutat asiakkuuden pääyhteyshenkilöä: 

  • Kirjaudu ylläpito-tunnuksilla S-Business Manageriin, niin pääset muuttamaan yrityksen pääyhteyshenkilöä Managerin ”Yritysasetukset”-osiossa, joka löytyy yläkulman valikon kautta.  
  • Varmista, että uudella pääyhteyshenkilöllä on myös ylläpito-oikeudet. 
  • Luo tarvittaessa tunnukset uudelle henkilölle. 
  • Valitse ”muokkaa pääyhteyshenkilöä” ja valitse alasvetovalikosta uusi pääyhteyshenkilö.  

Lataa viimeistään nyt S-Business-mobiili puhelimeesi 

Viimeistään nyt on oikea aika ladata S-Business-mobiili puhelimelle ja samalla vinkata muille S-Business-kortin käyttäjille, että lataavat itselleen sovelluksen käyttöön. Maksuttoman S-Business-sovelluksen löydät puhelimesi sovelluskaupasta hakusanalla "S-Business".

Lisää selitteet ostohetkellä 

S-Business-mobiilissa voit kätevästi lisätä ostoselitteet jo ostohetkellä, mikä helpottaa yrityksen kirjanpitoa ja talouden hallintaa. Sinun ei tarvitse myöhemmin miettiä, mikä osto oli kyseessä. Ostoselitteet siirtyvät automaattisesti järjestelmään, mikä tekee prosessista sujuvaa ja tehokasta. 

Ostoselitteiden kirjaaminen heti oston yhteydessä tarjoaa useita etuja: 

  • Vähentää virheitä: Tiedot ovat tuoreita ja tarkkoja, mikä pienentää kirjanpidon virheiden riskiä. 
  • Säästää aikaa: Myöhemmin ei tarvitse käyttää aikaa ostojen jäljittämiseen ja luokitteluun. 
  • Parantaa kustannusten hallintaa: Kulut voidaan kohdistaa heti oikeisiin projekteihin tai kustannuspaikkoihin. 

Tarkasta unohtunut PIN-koodi 

Kesällä voi PIN-koodikin unohtua – ei hätää, tarkastat sen helposti ja nopeasti S-Business-mobiilissa. Sovelluksen avulla palautat unohtuneen PIN-koodin mieleesi muutamalla napautuksella. 

Näet PIN-koodin kätevästi S-Business-mobiilista: 

  • Siirry mobiilin etusivulta Kortit-kohtaan ja paina Näytä PIN-painiketta. 
  • Vahvista toiminto mobiilisovelluksen tunnusluvulla tai sormenjälkitunnistuksella. 
  • Paina yhtäjaksoisesti painiketta Näytä PIN. 

Yhteiskäyttökortin PIN-koodin voi tarkistaa S-Business Manager -palvelussa yrityksenne yhteyshenkilö, jolla on järjestelmään pääkäyttäjäoikeudet. Tästäkin syystä suosittelemme kesälomien ajaksi lisäämään toiselle henkilölle pääkäyttäjäoikeudet. 

Asiakaspalvelumme auttaa kesälläkin 

Asiakaspalvelumme auttaa kesälläkin arkisin kello 8–16 välillä. Voit jättää asiakaspalveluumme viestin kätevästi S-Business-mobiilissa tai S-Business Managerissa. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä, olemme listanneet samalle sivulle asiakkaidemme usein esittämiä kysymyksiä ja vastaukset kysymyksiin.