Uutta S-Business -palveluissa

Kulutiliöinnin automatiikkaa parannettu ja toimipaikkaverkosto laajentunut.

Uutta S-Business -palveluissa

S-Business-palvelut ovat kehittyneet kevään ja kesän aikana vauhdilla. Kokosimme yhteen näistä keskeisimmät. 

Parannuksia S-Business -tapahtumien kulutiliöintien automatiikassa. Extranet -palvelun kautta voit automatisoida S-Business -tapahtumien kulutiliöinnin. Tämä tarkoittaa, että voit syöttää palveluun yrityksesi oman tilikartan, jonka jälkeen S-Business -tapahtumat tiliöityvät automaattisesti kuukausilaskulla juuri niin kuin sinun yrityksesi haluaa. Voit myös hyödyntää valmiita tilikarttapohjia (Netvisor, Fennoa). 

Kun olet syöttänyt oman tilikarttasi kirjanpidon tilit Extranet -palveluumme S-ryhmän tuoteryhmiä vasten, tuomme tiliöintiehdotukset laskun kuvalle ja laskudataan. Laskun tietoja voit hyödyntää ostolaskujen käsittelyssä ja jopa automatisoida laskun käsittelyn. Tuomme laskun kuvalle myös tiliöintiehdotusraportin, joka niputtaa laskutuskauden ostot (arvonlisäveroineen ja -kantoineen) kirjanpitotilikohtaisesti. 

Laskuarkisto löytyy nyt Extranetissä. Palvelussa voit selata vanhoja S-Business -laskuja (edellinen ja kuluva vuosi) ja ladata ne tarvittaessa pdf-tiedostona.

S-Business -mobiilissa tarkastat kortin PIN-koodin ja muut korttitiedot. Mobiilisovelluksessamme voit kätevästi tarkistaa oman S-Business -kortin PIN-koodin, mikäli se pääsee unohtumaan. Lisäksi näet sovelluksessa korttinumeron ja CVV-koodin, joka helpottaa korttitietojen lisäämistä S-ryhmän muihin verkkopalveluihin.

ABC-mobiilissa myös ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen hoituu S-Business -kortilla. ABC-ketjun omassa mobiilisovelluksessa olet jo ennestään voinut maksaa auton tankkaukset ja autonpesut sovellukseen tallennetulta S-Business -kortilta. Nyt myös ruoan ennakkotilaaminen ja -maksu hoituu yhtä kätevästi muutaman napin painalluksella.

S-Business -kortilla maksaminen S-ryhmän ruoan verkkokaupoissa. S-Business -kortti käy maksutapana foodie.fi ja s-kaupat.fi ruoan verkkokaupoissa. Palvelut toimivat toistaiseksi rinnakkain kunnes s-kaupat.fi korvaa foodie.fi -palvelun asteittain. Ruoan verkkokauppa helpottaa firman arkea entisestään, kun palaveritarjoilut voi tilata suoraan toimiston ovelle tai vaihtoehtoisesti voit noutaa kauppaostokset valmiiksi keräiltynä.

Muista myös webinaarit ja verkkokoulutuksemme! Järjestämme säännöllisesti verkkokoulutuksia uusista palveluistamme. Tulevat koulutukset ja tallenteet edellisistä löydät verkkosivuiltamme.

Lue lisää