Uutta S-Business Managerissa

Nyt voit tilata sähköpostiin ilmoituksen kortin käyttörajan täyttymisestä

Uutta S-Business Managerissa: ilmoitukset käyttörajan täyttymisestä

Olemme kehittäneet S-Business Manager -palvelua ja tuoneet mahdollisuuden tilata sähköpostiin ilmoituksen korttien käyttörajan täyttymisestä. Sähköposti-ilmoituksen käyttörajan täyttymisestä voi ottaa käyttöön Manager-palvelusta. Viestejä tulee korkeintaan yksi kuukaudessa ja se voi sisältää tiedon useammasta kortista.

Yrityksen yhteyshenkilö, jolla on pääkäyttäjä-oikeudet voi ottaa käyttöön ilmoitukset S-Business Manager -palvelussa.

Näin otat sähköposti-ilmoitukset käyttöön:

  1. Kirjaudu S-Business Manageriin
  2. Klikkaa  asetukset auki oikean yläkulman valikosta
  3. Siirry kohtaan "Yritysasetukset". Sivulta kohdasta "Ilmoitukset" voit hallinnoida käyttörajaa koskevia viestejä.
  4. Yrityksen asetukset ovat oletuksena käytössä kaikilla käyttäjillä, mutta jokainen voi muokata ilmoitusasetuksia kohdasta "Omat asetukset".
     

Kirjaudu S-Business Manageriin


Korttien käyttörajan seuranta S-Business Managerissa

S-Business Manager -palvelussa korttien käyttörajojen seuraaminen ja hallinnoiminen on helppoa. Korttien käyttörajan voi tarkistaa kortit-välilehdeltä. Mikäli kortin käyttöraja on täyttymässä, näet sivulta myös huomiomerkin kortin vieressä. Yhteyshenkilöt, joilla on pääkäyttäjäoikeudet palveluun, voivat kätevästi hallinnoida korttien käyttörajoja palvelussa.

Korttien käyttörajoja on hyvä tarkastella palvelussa säännöllisesti, varsinkin kuukauden lopulla. Käyttörajat nollautuvat kuukauden vaihteessa eli kuukauden ensimmäisenä päivänä kortilla on jälleen koko käyttöraja käytettävissä.