Uutta S-Business Managerissa

Tutustu uusiin ominaisuuksiin

Uutta S-Business Managerissa

Asiakkuuden hallinnointi- ja raportointipalvelu S-Business Manager kehittyy vauhdilla. Olemme tuoneet monia uusia ominaisuuksia palveluun kevään ja kesän -22 aikana, tässä niistä muutama:

  • Hälytykset käyttörajan lähestyessä umpeutumista. Ota käyttöön sähköposti-ilmoitukset, jolloin saat ilmoituksen kun kortin käyttöraja on umpeutumassa. Ilmoitus lähetetään yrityksen korttiyhteyshenkilölle kun 90 % kortin kuukausittaisesta käyttörajasta on käytetty. 
  • Käyttörajamuutokset heti voimassa. Manager-palvelussa voit muuttaa S-Business-korttien käyttörajoja tarvittaessa. Uusi käyttöraja astuu heti voimaan. 
  • Virtuaalikortin tilaus. Jos käytät S-Business-korttia vain verkko- tai mobiilimaksamiseen niin voit valita S-Business Virtuaalikortin tavallisen muovikortin sijaan. Tällöin saat kaikki kortin tiedot S-Business-mobiilisovellukseen, mutta fyysistä muovikorttia ei lähetetä erikseen. Virtuaalikortin tilaus onnistuu kätevästi S-Business Manager -palvelussa. 
  • Tiliöintiraportti laskulla, jatkossa myös kustannuspaikoittain. S-Business-laskulla löydät jo tänä päivänä tiliöintiraportin (sisältäen ostoerittelyn kirjanpidon tili- ja alv-kohtaisesti).  Pian tiliöintiraportti on mahdollista saada myös kustannuspaikoittain, mikäli yrityksellä on käytössään S-Business-kortteja useammalla kustannuspaikalla. 

Päivitämme jatkuvasti S-Business Managerin itsepalveluominaisuuksia  ja otamme mielellämme palautetta vastaan palvelun kehittämiseksi.

Kirjaudu palveluun