Tanssitaanko teidänkin yrityksessänne turhaa kuittirumbaa?

Näin paperikuittien kanssa taiteilun voi unohtaa

Kun toistuva kuittirumba rasittaa, ratkaisu voi löytyä kokonaan kuitittomasta kortista

Mitä kuitittomuus tarkoittaa? 

S-Business on kuititon yrityskortti. Se tarkoittaa, ettei paperisia kuitteja tarvitse enää lainkaan säilyttää ja toimittaa erikseen kirjanpitoon. Kuitteja ei ole tarpeen edes skannata tai valokuvata. Miten se on mahdollista? 

Kun ostoksen maksaa S-Business-kortilla, tieto ostotapahtumasta siirtyy kassajärjestelmästä automaattisesti eteenpäin laskulle. S-Business-asiakas saa laskun kerran kuussa. Se sisältää kaikki kirjanpidon tarvitsemat tiedot alv-erittelyineen. 

Kun ostotapahtuman tiedot ovat tallessa sähköisesti, erillisiä paperikuitteja ei tarvitse enää säilyttää, skannata tai valokuvata. Kuittirumban voi siis unohtaa. 

Entä yksittäisen ostoksen selitteet? 

Ostotapahtumaan liittyvän tarkemman viitetiedon kirjanpitoa varten voi tehdä suoraan S-Business-mobiilisovelluksessa – vaikka heti ostoksen jälkeen. Myös selitetieto siirtyy automaattisesti kuukausilaskulle. 

Tältä ostotapahtuman viite näyttää kuukausittain toimitettavalla laskulla. Viitettä voi myös muokata jälkikäteen.

Käykö S-Business-lasku sellaisenaan kirjanpitoon?

Kuukausittain tai tarvittaessa useammin toimitettava lasku sisältää rivikohtaisen ostoerittelyn ja on sellaisenaan ALV-vähennyskelpoinen – kuitteja ei tarvitse säilyttää kirjanpitoa varten. Lisäksi kaikki aiemmat laskut löytyvät S-Business Manager palvelusta.

Jos teidänkin yrityksessänne halutaan säästyä turhalta kuittirumbalta, tervetuloa asiakkaaksi.