Parhaat kesävinkit yrityksille: Ravintolasuositukset ympäri Suomen

Vinkit kesäiseen Suomeen

S-Business-kortin käyttövinkit kesälle – lounas- ja afterwork-paikat Helsingistä Ouluun 

S-Business-korttia ei kannata unohtaa kesälläkään pöytälaatikkoon. Kesästressi helpottaa, kun kuitteja ei tarvitse säästää, eikä niiden kanssa tarvitse ostohetkellä muistaa säätää. Myyntipäällikkömme työskentelevät ympäri Suomen, joten kysytäänpäs heiltä parhaat vinkit ja suositukset, minne suunnata kesällä lounaalle, mistä löytyy aurinkoisin terassi ja missä vietetään unohtumattomimmat afterwork-hetket. 

Vietä tiimipäivää Helsingin kantakaupungin nähtävyyksiä ihaillen ja nauti livemusiikista keskellä Helsinkiä 

Tiimin virkistyspäivänä suosittelen hyppäämään Helsingin hienoimman ratikan, SpåraKOFFin, kyytiin. Ravintolaksi muutettu raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Tunnin kiertoajelun jälkeen voikin ottaa suunnaksi Kaivopihalta löytyvän Zetorin, jossa tarjoillaan tuttuja klassikoita ja maaseudun inspiroimia erikoisuuksia. Zetorissa tunnelma on taattu ja siellä viihtyykin helposti pitkälle iltaan. 

Ja tottahan kerran kesässä on käytävä tiimin kanssa ehdottomasti legendaarisessa Mummotunnelissa. Herkuttelua ravintoloissa ja katt… taivaaseen nostavaa tunnelmaa bilebändien kanssa. Ruuat, juomat ja hyvä fiilis – kaikki saman taivaan alla. 

Jesse Laine, Myyntipäällikkö, Uusimaa

Nauti herkullinen lounas Aurajoen varrella tai ihastele Turkua ylhäältä päin 

Muutama kesävinkki – tämä olikin paha, sillä meillä Turussahan sanotaan että " Varför Paris, Vi har ju Åbo". Yrityslounaalle suosittelen suuntaamaan Aurajoen rantaan Grill it! Marinan kesäterassille. Marinassa nautit maistuvan lounaan ja ihailet upeita maisemia… ohi lipuvat veneet – tästä ei kesämaisema paljoa Turussa parane. 

Kollegoiden kanssa palaveri Turun kattojen yllä? – Onnistuu! Meiltähän löytyy kaksi upeaa kattoterassia, Walo Rooftop Bar ja Kuppis Rooftop Bar. 

Jos taas kaipaat uutta paikkaa aftereille, suosittelen suuntaamaan kauppatorin laidalle BAR W:hen. Terassi on loistavalla sijainnilla, joten viihtymään on helppo tulla. 

Katri Paavilainen, Myyntipäällikkö, Varsinais-Suomi

Seinäjoen ykkösterassilla on poikettava ainakin kerran kesässä 

Täällä Seinäjoella aftereille kannattaa työporukan kanssa suunnata Wilson Pubin terassille. Wilson on Seinäjoen suurimpia aurinkoisia ykkösterasseja, loistavaa sijaintia unohtamatta. Wilsonin terassilta on muuten lyhyt matka kaupunkifestareille, joita Seinäjoella järjestetään useampana kesäviikonloppuna.  

Timo Ranta-Lassila, Myyntipäällikkö, Etelä-Pohjanmaa

Ihastele Tampereella kansallismaisemaa tai nauti italialaisia herkkuja 

Aloita päivä aamiaiskokouksella Puistossa, kun kaupunki vasta heräilee. Mikäli mietit Tampereelta paikkaa aftereille, suuntaa Puiston terassin puolelle maistelemaan kesäisiä drinkkejä. Terassilta ihailet Tammerkosken kansallismaisemaa, sateen sattuessa maisemaa voi ihailla myös ravintolan puolelta. 

Pieni pala Italiaa löytyy uuden jalkapallostadionin kupeesta Tammelasta. Tänne toisin yhteistyökumppanini lounaalle tai illalliselle. La Famigliassa voit herkutella pizzan lisäksi muilla italialaisilla herkuilla, jälkkäriksi maistuu gelato aurinkoisella terassilla oliivipuiden katveessa. 

Taina Hunnakko, Myyntipäällikkö, Pirkanmaa

Itä-Suomen upeimmalta kattoterassilta voit ihailla kaunista Saimaata 

Savonlinnassa suosittelen suuntaamaan ehdottomasti Sokos Hotel Seurahuoneen katolle, Muikkuterassille, nauttimaan sesongin herkuista. Täällä käyttäisin vieraani ennen oopperaan menoa muikuilla ja drinkeillä. 

Jos mietit virkistyspäivän tekemistä henkilökunnallesi – kannattaa napata liput Summerfesteille ja tuoda henkilökunta kuuntelemaan tämän hetken kuumimpia artisteja. Tänä vuonna Summerfestejä juhlitaan Savonlinnassa heti kesän alussa 7.-8.6. ja Mikkelissä heinäkuussa 18.-20.7. Liput saat ostettua alueen Prismoista, S-Business-kortilla totta kai. 

Janne Larinen, Myyntipäällikkö, Suur-Savo

Keskellä Oulun keskustaa suunnataan puistomaisemiin nauttimaan herkuista 

Vietä kesällä palaveri keskellä Oulua Puistokahvila Makian syleilyssä – tällä terassilla viihtyy säällä kuin säällä. Katettu terassi mahdollistaa ulkoilmasta nautiskelun satoi tai paistoi. Business-tapaaminen ja lounas maistuu näissä puitteissa. Makiassa on muuten aamuisin tarjoilla buffet-aamiainen, joten aamuvirkutkin voivat pitää päivän ensimmäisen palaverin täällä. 

Johanna Jussila, Myyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

S-ryhmän ravintolat tarjoavat monipuolisia palveluja yrityksesi arkeen  

Lounastapaamiset, ravintolaillalliset, kokoukset ja firman juhlat hoituvat ammattitaidolla – ja vieläpä edullisemmin S-Business-kortilla! S-Business-kortilla saat aina yrityksen ravintolaostoista kahden prosentin alennuksen. Kuittiakaan ei tarvitse muistaa kuvata eikä säilyttää, sillä ostoksen tiedot siirtyvät suoraan korttilaskulle.