Miksi S-Business-kortti?

10 syytä valita S-Business 

Näiden syiden takia S-Business-kortti kannattaa hankkia nyt 

Listasimme 10 hyvää syytä, joiden vuoksi sinunkin kannattaa hankkia kätevä S-Business-yrityskortti.

1. Kuititon kortti säästää kuittisirkukselta. Enää ei paperikuitteja tarvitse säästää tai valokuvata. Ostokuitit tallentuvat sähköiseen järjestelmään, ja sieltä kaikki kirjanpitoon tarvittavat tiedot siirtyvät kuukausittain toimitettavaan koontilaskuun. Kun yrityksen kaikki ostot löytyvät yhdeltä kuukausilaskulle, kirjanpito helpottuu merkittävästi. 

2. S-Business-kortti on yrityksille kuluton – ei kuukausi-, vuosi- tai palvelumaksuja. Myös S-Business-mobiili ja S-Business Manager ovat maksuttomia palveluja. 

3. S-Business-kortti sopii kaikenlaisille ja kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Se on passeli valinta myös yhdistyksille, kunnille, kaupungeille, seurakunnille ja vaikka taloyhtiöille. Kortin hakemisen edellytyksenä on Y-tunnus.  

4. Kortti käy yli 1800 toimipaikassa S-ryhmän sisällä. Samalla kortilla voi hoitaa siis kaikki yrityksen hankinnat aina kahvitarjoiluista hotellimajoitukseen.  

5. S-Business-kortilla saa S-ryhmän toimipaikoista rahanarvoisia etuja ja alennuksia. Kun ostokset keskittää S-ryhmän toimipaikkoihin, säästöä voi kertyä huomattavasti. 

6. Monipuoliset korttivaihtoehdot sopivat monenlaisiin käyttötarpeisiin. Yritysautoilija valitsee ABC-kortin. Prepaid-maksutapa sopii silloin, kun kortille haluaa ladata ennakkoon tietyn käyttösumman. Taloyhtiöt voivat puolestaan hyödyntää kortin määräaikaiseen käyttörajaan perustuvaa toiminnallisuutta, jolloin kortin käyttörajan voi määritellä esimerkiksi yhtiön tilikauden mukaan. 


 

7. Yrityksen maksuliikenteestä on helppo pysyä perillä, sillä Manager-palvelussa S-Business-kortilla tehtyjä ostoja voi seurata lähes reaaliajassa. Lisäksi Managerissa voi tarkastella rivi riviltä, mitä ostos pitää sisällään. Managerin erilaiset raportointityökalut helpottavat muutenkin yrityksen kulutuksen seurantaa. 

8. Automaattitiliöinti helpottaa kirjanpitoa. S-Business Managerissa tapahtuva tilikartan hallinnointi tarkoittaa, että käyttäjä voi syöttää omat kirjanpidon tilinsä vastaaviin S-ryhmän tuoteryhmiin. Kun Manageriin lisätään yrityksen oma tilikartta, kaikki S-Business-kortilla tehdyt ostot tiliöityvät laskulla yrityksen tilikartan mukaan. Kirjanpidon pyörittäminen helpottuu huomattavasti. 

9. Korttikohtaisia käyttörajoja voi hallita näppärästi S-Business Manager –palvelussa. Käyttörajaan tehtävät muutokset ovat voimassa reaaliajassa. 

10. Asiakaspalvelu auttaa kaikissa S-Businekseen liittyvissä asioissa. Asiakkaat kiittelevät asiakastukea säännöllisesti, mikä näkyy myös asiakastyytyväisyyskyselyiden tuloksissa. Lisäksi S-Busineksen myyntipäälliköt palvelevat asiakkaita alueellisesti ympäri Suomen.