Miksi kannattaisi ottaa S-Business-kortti?

Tekoäly listasi 8 syytä

Kysyimme tekoälyltä, miksi yrityksen kannattaa hankkia S-Business-kortti – Näin tekoäly vastasi 

Tekoälyn* mukaan S-Business-kortti voi olla hyödyllinen yritykselle monin tavoin. Tekoäly kertoo, että kortti tarjoaa kätevän tavan hallinnoida yrityksen menoja, seurata kulutusta ja saada mahdollisia etuja tai alennuksia. Lisäksi se helpottaa tekoälyn mukaan yrityksen kirjanpitoa. 

Vaikuttaa siltä, että tekoäly puhuu asiaa. Kysytään kuitenkin vielä hieman tarkemmin ja katsotaan, osuuko tekoäly oikeaan. 

Tekoäly, listaa kahdeksan syytä, miksi yrityksen kannattaisi hankkia S-Business-kortti.

Tekoälyn väite 1

Kulujen hallinta: S-Business-kortti tarjoaa kätevän tavan seurata ja hallinnoida yrityksen kuluja tehokkaasti. 
  
Osuiko tekoäly oikeaan? 

Kyllä – S-Business-asiakas voi hallinnoida asiakkuuttaan, seurata yrityksen korttiostoja ja muodostaa kuluista monipuolisia raportteja hyödyntäen maksutonta S-Business Manager -palvelua. 

Tekoälyn väite 2 

Etuohjelmat: mahdolliset etuohjelmat ja alennukset voivat tuoda säästöjä yritykselle esimerkiksi liikematkojen tai hankintojen osalta. 
  
Osuiko tekoäly oikeaan? 

Väite on totta. S-Business-korttia käyttämällä saa erilaisia etuja ja alennuksia ostoista. Kun ostokset keskittää S-ryhmän toimipaikkoihin, eduista ja alennuksia kertyy vuositasolla selvää säästöä.

Tekoälyn väite 3

Helppo kirjanpito: kortin avulla voi erottaa selkeästi liiketoimintaan liittyvät kulut henkilökohtaisista kuluista, helpottaen kirjanpitoa. 
  
Osuiko tekoäly oikeaan? 

Tekoäly tietää, että S-Business-kortti helpottaa arkea ja myös kirjanpitoa. S-Business-kortilla maksamalla hankinnat menevät automaattisesti suoraan yrityksen laskutukseen, eikä omaa luottokorttia tarvitse enää käyttää. 
  
Lue tästä, miten S-Business-kortti helpottaa elämää

Tekoälyn väite 4

Tilinhallinta: kortin avulla voi seurata tilin saldoa ja liiketoiminnan taloudellista tilannetta reaaliaikaisesti.  

Osuiko tekoäly oikeaan? 

S-Business Manager -palvelussa voi tosiaan seurata kortilla tehtyjä ostoja ja vieläpä lähes reaaliajassa. Palvelussa on mahdollista tarkastella paitsi yksittäisten ostotapahtumien summia, rivi riviltä myös sitä, mitä ostos pitää sisällään. 

Tekoälyn väite 5

Liikematkustus: matkustusmukavuutta ja -turvallisuutta voi parantaa esimerkiksi mahdollisten vakuutusten tai matkustusetujen kautta. 

Osuiko tekoäly oikeaan? 

S-Business-korttiin ei kuulu vakuutuksia. Totta kuitenkin on, että työmatkustaminen helpottuu, kun majoitusvaraukset ja maksaminen sujuvat. 
 
S-Cardin ja S-Busineksen yhdistelmästä kannattaa ottaa kaikki irti: S-Card on rahanarvoisten etujen kanta-asiakasohjelma kaikille työmatkustajille. S-Business-kortti taas tekee maksamisesta helppoa, kun tositteet siirtyvät suoraan digitaaliseen muotoon niin, ettei kuitteihin liittyvää jälkityötä tarvitse tehdä. 

Tekoälyn väite 6

Kätevä raportointi: saatavilla olevat raportointityökalut voivat tehdä kulujen seuraamisesta ja raportoinnista nopeampaa ja tehokkaampaa. 
  
Osuiko tekoäly oikeaan? 
 
Taas nappiin!  S-Business Manager tekee raportoinnista ja näin myös kulujen seuraamisesta sujuvaa.

Tekoälyn väite 7

Verkkopalvelut: S-Business-kortin verkkopalvelut voivat tarjota käyttäjäystävällisiä tapoja hallinnoida korttia ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä. 
  
Osuiko tekoäly oikeaan? 

Kyllä, sillä S-Business Manager -palvelu ja S-Business-mobiili tekevät kortin käyttämisestä ja hallinnoinnista vaivatonta.

Tekoälyn väite 8

Joustavuus: kortti tarjoaa joustavuutta liiketoiminnan tarpeisiin mukautuvien maksuehtojen ja rahoitusvaihtoehtojen kautta. 
  
Osuiko tekoäly oikeaan? 

Tällä kertaa tekoälyn vastaus jättää toivomisen varaa. Joustavuutta S-Business-kortti tarjoaa, mutta ei maksuehtojen tai rahoitusvaihtoehtojen muodossa. Sen sijaan monipuolisista korttivaihtoehdoista tai esimerkiksi S-Business Prepaid -maksutavasta löytyy varmasti sopiva ratkaisu monenlaisiin käyttötarpeisiin.

Mitä tekoäly unohti?

Yhden oleellisen asian tekoäly kuitenkin unohtaa: S-Business-kortti on kokonaan kuititon kortti. Paperikuitteja ei tarvitse enää säilyttää, kun kuitit ja kaikki kirjanpitoon tarvittavat tiedot tallentuvat suoraan sähköiseen järjestelmään. 
  
Tekooäly ei myöskään muista mainita, että S-Business on kuluton kortti – siinä ei ole vuosimaksua, kuukausimaksua tai käyttömaksua. 

 Joten vaikka tekoäly onkin oikeilla jäljillä, jotain opittavaa silläkin vielä on. 

 

*Tekoälynä hyödynnettiin ChatGPT-sovellusta.