Kolme vinkkiä hotellissa yöpyvälle työmatkustajalle

Vinkkejä sujuvaan työmatkustamiseen.

Kolme vinkkiä hotellissa yöpyvälle työmatkustajalle

1. Valitse hotelli, josta löytyy vastapainoa työlle 

Miltä kuulostaisi pulahtaa hotellin uima-altaaseen työpäivän päätteeksi? Vai alkaisiko päivä virkeästi hotellin kuntosalilla? Ehkä elämyksellinen ravintolaillallinen onkin koko päivän odotetuin juttu? 
 
Esimerkiksi Helsingin Solo Sokos Hotel Tornin hurmaava OR-ravintola ihastuttaa, kun taas Original Sokos Hotel Ilveksen viihtyisä sauna- ja allasosasto hellii pitkän päivän päätteeksi. 

2. Tee hotelliarki mahdollisimman helpoksi 

Reissutyö helpottuu, kun varaukset ja maksaminen sujuvat. 

Siksi S-Cardin ja S-Busineksen yhdistelmä on lyömätön: S-Card on rahanarvoisten etujen kanta-asiakasohjelma kaikille työmatkustajille. S-Business-kortti taas tekee maksamisesta helppoa, kun tositteet uivat suoraan digitaaliseen muotoon niin, ettei kuitteihin liittyvää jälkityötä tarvitse tehdä. 

3. Hyödynnä hotellia muuhunkin kuin yöpymiseen 

Staycation on jo monelle tuttu juttu, mutta entäpä workcation? Silloin hotelli valitaan sen mukaan, että siellä on miellyttävä tehdä töitä päivän tai parikin. 

Hotellin rauhallinen sijainti, kokonaisvaltaiset palvelut tai esimerkiksi kaunis näkymä ikkunasta voivatkin olla ensimmäisiä valintakriteerejä matkustajalle, joka tekee töitä hotellihuoneesta käsin. 

Vinkit antoi S-ryhmän hotellien Pre-Opening Sales Manager Laura Kiiskinen.