Joulupuu & S-Business-yhteistyö

Yhteistyö luo uudenlaisen tavan auttaa vaikeassa tilanteessa olevia lapsia ja nuoria.

Joulupuu-keräyksen lahjoitusvaroja ohjataan avunsaajille ensi vuonna yhteistyössä S-Busineksen kanssa

Joulupuu on kerännyt jo kahdenkymmenen vuoden ajan eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille joululahjoja ympäri Suomen. Joulupuu on  yli 100 paikalliskeräystä kattava hyväntekeväisyystoimija, joka kerää vuosittain jopa 100 000 lahjaa avuntarvitsijoille. 

Joulupuu ottaa S-Business-kortit käyttöön ja hyödyntää kortteja vaikeassa tilanteessa olevien lasten ja nuorten auttamisessa. S-Business-kortilla mahdollistetaan avuntarvitsevalle miellyttävä maksamiskokemus, kun ulkopuoliset eivät voi tietää, että maksajana on avunsaaja. Määräaikaiset kortit soveltuvat täydellisesti juuri tämän tyylistä toimintaa ajatellen, sillä määräaikaisille korteille asetetaan käyttöraja, joka on voimassa määritellyn aikavälin aikana. Avuntarpeeseen menevää rahan käyttöä pystyy näin valvomaan paremmin ja avustusta toteuttava taho voi tarvittaessa ladata avunsaajan kortille helposti lisää varoja. 

”Tarkoituksenamme on nyt pilotoida tätä toimintaa, kerätä kehitysideoita ja tehdä S-Busineksen kanssa pitkäjänteistä työtä systeemin kehittämiseksi. Tämän toiminnan tarkoituksena on luoda joustava, vikkelä ja yhdenvertaisuutta lisäävä tapa tukea yhteiskuntamme heikommassa asemassa olevia”, Joulupuu ry:n hallituksen puheenjohtaja Doris Tuohimaa summaa.

Hyvänmielen Joulupuu-keräykseen voi osallistua niin yksityishenkilönä kuin yrityksenkin nimissä osoitteessa  https://joulupuu.org/