Ajankohtaista ABC-ketjusta

ABC-ketjun palvelut yritysasiakkaille kehittyvät

Ajankohtaista ABC-ketjusta

S-Business-kortilla saat etuja ja alennusta laajasta ABC-verkostosta ympäri Suomen. Voit maksaa tankkauksen, autopesun tai latauksen kätevästi ABC-mobiililla. Lataa sovellus puhelimeesi ja tallenna S-Business-kortin tiedot ABC-mobiiliin. Sovelluksen kautta tehdyt maksut veloitetaan S-Business-laskun yhteydessä.

ABC-ketjulla on Suomen suurin teholatausverkosto!  

ABC-lataus on kasvanut Suomen suurimmaksi teholatausverkostoksi, joten lataat autosi kätevästi myös työmatkan aikana. Tänä vuonna uusia ABC-latausasemia on avattu 74 kappaletta, ja rakenteilla on yli 80 uutta asemaa. Asemien määrän arvioidaan moninkertaistuvan muutamassa vuodessa. ABC-latausverkostoa rakennetaan sinne, missä asiakkaat liikkuvat eli kattavien palveluiden äärelle. Verkosto rakentuu Prisma-, S-market-, Sale- ja Alepa-myymälöiden lisäksi ABC-asemien ja Sokos Hotellien yhteyteen.

Maanlaajuinen verkosto kattaa nyt yli 120 latausasemaa, ja niissä on latauspisteitä 842 autolle. 
Peruslatauspisteitä (teho max. 22 kW) on yhteensä 476, teholatauspisteitä (teho max. 100 kW) 200 ja suurteholatauspisteitä (teho max. 150 kW) 166 kappaletta. 

ABC-latauksen 100 % uusiutuvalla, tuulivoimalla tuotetulla sähköllä on ajettu arviolta jo yli 20 miljoonaa kilometriä vuoden 2022 aikana.

Lue lisää ABC ketjun verkkosivuilta ja katso lähin latausasema

Autoilun päästöt minimiin

ABC:n tavoitteena on mahdollistaa, että suomalaiset voivat ajaa vastuullisemmin käyttövoimasta riippumatta. Suomalaisessa liikenteessä tullaan pitkään käyttämään kaikkia energiamuotoja, ja siksi niiden kaikkien on oltava hyviä, vastuullisia ja kehittyviä.

ABC:n Nero Diesel valmistetaan suurimmaksi osaksi jäte- ja tähdepohjaisista raaka-aineista, mikä vähentää osaltaan kasvihuonekaasupäästöjen määrää jopa yli 90 prosenttia polttoaineen koko elinkaaren aikana fossiiliseen dieselin käyttöön verrattuna. Nero Dieseliä voidaan tankata kaikkiin yrityksen dieselautoihin.

Nero Diesel on tällä hetkellä 27 ABC-aseman valikoimassa. Eteläisin asema on Kirkkonummella ja pohjoisin Rovaniemellä. Loppuvuoden aikana verkosto laajenee edelleen. Lue lisää Nero Dieselistä ABC-ketjun sivuilta.

ABC:n polttoainevalikoimaan kuuluu myös kotimainen ympäristöystävällinen ja edullinen Eko E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %. ABC-latausasemilta ladattu sähkö on puolestaan 100 % uusiutuvaa tuulivoimaa.

Kaikissa ABC autopesuissa käytetään Joutsenmerkittyjä pesukemikaaleja. Lisäksi pääkaupunkiseudulla Kaaren, Nihtisillan ja Porttipuiston ABC-pesukadut ovat kokonaan Joutsenmerkittyjä biologisen vedenkierrätysjärjestelmän ansiosta.


Haluaisitko kuulla lisää?

Muistathan, että S-Business-kortilla saat alennusta polttoaineista ja autonpesuista kaikilta ABC-asemilta ympäri Suomen. Mikäli haluaisit kuulla vielä lisätietoja ABC:n ja S-Busineksen eduista yrityksille, jätä yhteydenottopyyntö. 
 

Jätä yhteydenottopyyntö