ABC:n palvelut yritysasiakkaille kehittyvät

Tutustu ajankohtaisiin asioihin.

ABC-ketjun palvelut yritysasiakkaille kehittyvät

S-Business-kortilla saat etuja ja alennusta laajasta ABC-verkostosta ympäri Suomen. Voit maksaa tankkauksen, autopesun tai latauksen kätevästi ABC-mobiililla. Lataa sovellus puhelimeesi ja tallenna S-Business-kortin tiedot ABC-mobiiliin. Sovelluksen kautta tehdyt maksut veloitetaan S-Business-laskun yhteydessä.

Kiinteähintaiset kuukausipesut - verkosto laajentunut

Voit pestä autosi kiinteään kuukausihintaan jopa kahdeksan kertaa kuukauden aikana Pirkanmaan, HOK-Elannon, Keulan, Arinan ja Kymen Seudun Osuuskauppojen alueen ABC Carwash -autopesuasemilla. Kuukausipesut ostat vaivattomasti ABC-mobiililla. Kuukausipesutilaus on ajoneuvokohtainen ja se liitetään auton rekisterinumeroon.

Lisätietoja kuukausipesusta voit lukea myös ABC-ketjun verkkosivuilta.

ABC:n latausverkosto kasvaa

Löydät ABC-latausasemat ABC-asemien sekä S-ryhmän markettien ja hotellien yhteydestä. Tavoitteena on olla maan kattavin sähköautojen latausverkosto noin tuhannen latausaseman voimin vuoden 2024 loppuun mennessä.Voit maksaa sähköauton lataamisen S-Business-kortilla ABC-mobiilissa.

Lue lisää ja katso lähin latausasema

Uusiutuva Nero Diesel leikkaa päästöt minimiin

ABC-ketju on tuonut markkinoille täysin uusiutuvan Nero Dieselin. Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Dieseliä voidaan tankata kaikkiin yrityksen dieselautoihin.

Lue lisää ABC-ketjun verkkosivuilta.

Kokoustilat ja etätyömahdollisuudet ABC-liikennemyymälöissä

Tiesitkö, että työnteko ja kokoukset onnistuvat myös ABC:n etätyötiloissa? Useista ABC-liikennemyymälöistä löytyy kokoustila, jossa voit järjestää palaverin edulliseen hintaan. Tiloja on sekä pienemmille että isommille kokouksille, tuote-esittelyille tai vaikka juhlia varten.  Lue lisää kokoustilojen varaamisesta

Kouvolan Keltakankaalla, Jyväskylän Palokassa ja Kuopion Pitkälahdessa pilotoidaan lisäksi ABC-minikabinetteja.  Tila tarjoaa työmatkustajalle rauhallisen paikan työskentelyyn. ABC minikabinetti on äänieristetty tila, jonka voit varata 1-4 hengen käyttöön. Tila on varustettu pistorasioilla ja WLAN-verkolla. Lisätiedot ja varaukset

Haluaisitko kuulla lisää?

Muistathan, että S-Business-kortilla saat alennusta polttoaineista ja autonpesuista kaikilta ABC-asemilta ympäri Suomen. Mikäli haluaisit kuulla vielä lisätietoja ABC:n ja S-Busineksen eduista yrityksille, jätä yhteydenottopyyntö. 

Jätä yhteydenottopyyntö