ABC-ketjun palvelut yritysasiakkaille kehittyvät

Uudistamme vauhdilla ABC-ketjun palveluita yritysasiakkaillemme.

ABC-ketjun palvelut yritysasiakkaille kehittyvät

S-Business -asiakas voi jo nyt maksaa kätevästi ABC-mobiililla tankkauksen ja autonpesun sekä tilata ja maksaa ruoka-annokset ennakkoon.  ABC-mobiilin kautta tehdyt maksut veloitetaan sovellukseen tallennetulta S-Business -kortilta. 

ABC-lataus kasvaa valtakunnalliseksi latausverkostoksi

ABC-latauksesta nousee koko maan kattava latausverkosto. Rakentaminen on lähtenyt käyntiin pääkaupunkiseudulta ja koko maahan on odotettavissa noin 50 latausasemaa vuoden 2021 loppuun mennessä. Vuoteen 2025 mennessä latausasemia rakennetaan tuhatkunta.

S-Business -kortti tulee ABC-mobiiliin ABC-latauksen maksutavaksi viimeistään alkuvuonna 2022. Lisätietoa ABC-latauksesta tulee ABC-ketjun verkkosivuille toiminnan laajentuessa.

Keskustelemme mielellämme kanssanne lisää, jos yrityksellänne on tarvetta auton latauspalveluille.

Ota yhteyttä
 

Uusiutuva Nero Diesel leikkaa päästöt minimiin

ABC-ketju tuo markkinoille täysin uusiutuvan Nero Dieselin. Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna.  Nero Dieselin jakelu alkoi ensimmäisenä ABC S-market Kuusankoskella ja ABC Prisma Mikkola Porissa. Vuoden 2021 loppuun mennessä jakeluverkosto on laajentunut arviolta 20 ABC-aseman laajuiseksi. Nero Dieseliä voidaan tankata kaikkiin yrityksen dieselautoihin. Lue lisää ABC-ketjun verkkosivuilta.

Kokoustilat ja etätyömahdollisuudet ABC-liikennemyymälöissä

Tiesitkö, että työnteko ja kokoukset onnistuvat myös ABC:n etätyötiloissa? Useista ABC-liikennemyymälöistä löytyy kokoustila, jossa voit järjestää palaverin edulliseen hintaan. Tiloja on sekä pienemmille että isommille kokouksille, tuote-esittelyille tai vaikka juhlia varten.  Lue lisää kokoustilojen varaamisesta

Kouvolan Keltakankaalla, Kuortissa, Jyväskylän Palokassa ja Kuopion Pitkälahdessa pilotoidaan lisäksi ABC-minikabinetteja.  Tila tarjoaa työmatkustajalle rauhallisen paikan työskentelyyn. ABC minikabinetti on äänieristetty tila, jonka voit varata 1-4 hengen käyttöön. Tila on varustettu pistorasioilla ja WLAN-verkolla. Lisätiedot ja varaukset

Kiinteähintaiset kuukausipesut

Voit pestä autosi kiinteään kuukausihintaan jopa kahdeksan kertaa kuukauden aikana HOK-Elannon alueen sekä Pirkanmaan Osuuskaupan ABC Carwash -autopesuasemilla. Kuukausipesut ostat vaivattomasti ABC-mobiililla ja maksu hoituu kätevästi S-Business -kortilla.  Kuukausipesutilaus on ajoneuvokohtainen ja se liitetään auton rekisterinumeroon. Lisätietoja kuukausipesusta voit lukea myös ABC-ketjun verkkosivuilta.

Haluaisitko kuulla lisää?

Muistathan, että S-Business -kortilla saat alennusta polttoaineista ja autonpesuista kaikilta ABC-asemilta ympäri Suomen. Mikäli haluaisit kuulla vielä lisätietoja ABC:n ja S-Busineksen eduista yrityksille, jätä yhteydenottopyyntö. 

Jätä yhteydenottopyyntö