6 myyttiä ABC-mobiilista

ABC-mobiili on yritysautoilijan arvokas apukuski.

ABC-mobiili on helppo ja nopea – mikseivät kaikki  jo käytä sitä?

ABC-mobiili helpottaa yritysautoilijan elämää – sovelluksen avulla tankkaaminenkin sujuu niin kätevästi ja nopeasti, että oikeastaan kaikkien kannattaisi käyttää sitä. Kaikki eivät kuitenkaan käytä. Miksi? 

Kysyimme yritysasiakkailtamme ja huomasimme, että ABC-mobiilin käyttöön liittyy joitakin harhakäsityksiä. 

Katsotaanpa tarkemmin. ABC-mobiili – totta vai tarua?

1. ”Kortilla tankkauksen maksaminen on ihan yhtä helppoa!”

Kortilla maksaminen on todella helppoa, mutta usko tai älä: ABC-mobiililla tankkauksen maksaminen on vielä helpompaa.

Tankkaus – ja toki myös sähköauton lataus – onnistuu vain muutamalla napsautuksella sovelluksessa. Maksukorttia ei siis tarvitse syöttää automaattiin, eikä tunnuslukua näpytellä erikseen. Kun maksusuoritus on hoidettu jo etukäteen ABC-mobiililla, voi autosta nousta suoraan tankkaamaan.

2. “Sovellusta on vaikea käyttää, en taida osata.”

ABC-mobiilin käyttöönotto on helppoa. Lataa sovellus, rekisteröidy käyttäjäksi ja lisää sovellukseen haluamasi maksukortit. Kyllä, voit lisätä vaikka useamman kortin, mikä on erityisen kätevää silloin, kun käytössäsi on sekä henkilökohtainen että yrityksen maksukortti.

Varsinainen tankkaus on todella helppoa: Kun olet ajanut tankille, sovellus tunnistaa automaattisesti aseman, jolla olet. Sen jälkeen valitset vain haluamasi tankkausmittarin. Sitten suoritat maksun, ja mikäli haluat, voit myös määritellä erikseen tankkaukseen käytettävän katevarauksen suuruuden.

Tutustu tarkemmin sovelluksen käyttöönottoon

3. “En tiedä, mitä hyötyä ABC-mobiilista minulle olisi.”

ABC-mobiililla tankkaaminen on helppoa ja nopeaa – maksukorttia ei tarvitse enää käsitellä automaatilla, kun ostotapahtuma hoituu suoraan helppokäyttöisellä sovelluksella. 

Mutta ABC-mobiilista on muutakin apua.

Sovelluksella voi maksaa myös autopesun. Ja mikä parasta, autosta ei tarvitse edes nousta – ainakaan, jos antennia ei tarvitse erikseen irrottaa. Lisäksi sovelluksesta löytyvä jonokamera näyttää, onko pesupaikalla ruuhkaa.

Lisäksi voit maksaa ABC-noutopöydän suoraan sovelluksella tai tilata annoksen listalta ennakkoon. Ei siis enää turhaa jonottamista tai odottelua.

4. “Mutta käykö S-Business-yrityskortti ABC-mobiilissa?”

S-Business-kortti käy ABC-mobiilissa siinä missä muutkin maksukortit.

Itse asiassa ABC-mobiiliin voi liittää useamman eri maksukortin. Ostotapahtuman yhteydessä valitset sen kortin, jolla haluat maksaa. Jos valitset maksaa S-Business-kortilla, tankkaus laskutetaan muiden maksutapahtumien yhteydessä
S-Business-laskulla.

5. ”Minulla on sähköauto, joten onko ABC-mobiilista minulle hyötyä?”

Ehdottomasti, sillä ABC-mobiilia voit käyttää myös S-ryhmän sähköautojen latauspisteillä. ABC-latauksen voi siis maksaa sovelluksella ja siihen liitetyllä S-Business-kortilla.

ABC-lataus on sähköautojen latausverkosto, joka kasvaa vauhdilla – siihen kuuluu jo pian jo sata eri latausasemaa ympäri Suomen. ABC-mobiili on nyt siis myös sähköautoilijoiden paras kaveri.

6. “En kuitenkaan muistaisi maksaa sovelluksella”

Totta – vanhasta tottumuksesta tankkaus tulee maksettua helposti kortilla. Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun lompakko on unohtunut kotiin, mutta puhelin on matkassa, ABC-mobiili voi ollakin arvokas apukuski.

Eikä kortilla maksamista tarvitse hylätä jatkossakaan – ABC-mobiilia ja korttia voi käyttää rinta rinnan.

ABC-mobiilista on todella moneksi, eikö totta?