4 vinkkiä Manager-palvelun käyttäjälle

Tunnetko jo nämä ominaisuudet?

Tiesitkö, että voit tehdä nämä neljä asiaa S-Business Managerissa?

S-Business Manager on maksuton palvelu, jonka avulla asiakas tai hänen valtuuttamansa yhteyshenkilö voi hallinnoida asiakkuuteen liittyviä asioita kätevästi itse. Mitä kaikkea S-Business Managerissa voi tehdä? Listasimme neljä hyödyllistä ominaisuutta.

1. Kortin käyttörajaa voi muuttaa – myös määräajaksi

Manager-palvelun kenties suosituin ominaisuus on uuden S-Business-kortin tilaaminen. Mutta tiesitkö, että Managerissa voi myös muuttaa kortin käyttörajaa? Mikä parasta, käyttörajamuutokset ovat voimassa reaaliajassa. 

Vaihtoehtoisesti kortin määräajan ja käyttörajan voi asettaa itse. Määräaikaan perustuva toiminnallisuus on hyödyllinen esimerkiksi taloyhtiömaailmassa. Kortin käyttörajan voi määritellä esimerkiksi taloyhtiön tilikauden mukaan. Näin esimerkiksi yhtiön hallituksen tekemiä ostoja ei tarvitse erikseen seurata, kun ennalta määriteltyä käyttörajaa ei ole mahdollista ylittää. Mikäli haluat määräaikaisen käyttörajan käyttöösi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. 

2. Tilikartan hallinta helpottaa arkea

S-Business Managerissa tapahtuva tilikartan hallinnointi tarkoittaa, että käyttäjä voi syöttää omat kirjanpidon tilinsä vastaaviin S-ryhmän tuoteryhmiin. Kun Manageriin lisätään yrityksen oma tilikartta, kaikki S-Business-kortilla tehdyt ostot tiliöityvät laskulla yrityksen tilikartan mukaan. Kirjanpidon pyörittäminen helpottuu huomattavasti, kun ostot esitiliöityvät kuukausittaiselle laskulle automaattisesti. 

3. Ostoja voi seurata lähes reaaliajassa

Manager-palvelussa S-Business-kortilla tehtyjä ostoja pääsee seuraamaan lähes reaaliajassa. Sen lisäksi, että Managerissa näkee yksittäisten ostotapahtumien summat, palvelussa voi tarkastella rivi riviltä sitä, mitä ostos pitää sisällään.

Entä tiesitkö, että myös ostosten takuukuitit löytyvät suoraan Managerista?

4. Laskutustietojen muokkausmahdollisuus tehostaa laskujen käsittelyä

Manager-palvelussa laskutustietoja voi muokata tarpeen mukaan itse. Laskujen käsittely helpottuu, kun laskutunnisteet ja muut oleelliset viitetiedot ovat ajan tasalla. 

Kirjaudu palveluun