Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Restauranger och möten

Allt är möjligt i S-gruppens restauranger

S-gruppens restauranger erbjuder allsidiga tjänster för olika slags tillfällen. Vi anordnar lunchmöten, restaurangmiddagar, gruppmåltider, representation samt underhållning i våra restauranger med noggrannhet, glädje och yrkesskicklighet. Vi har även ett varierat utbud av personalluncher.

Över 600 restauranger runt om i Finland är redo att betjäna S-Business-kunderna, oberoende av om de behöver lunch eller en festlig middag.

Efterarbetet efter ett företagsevenemang går smidigt för en S-Business-kund eftersom inköpskvittona inte behöver sparas separat. Alla kvittouppgifter finns på den månatliga S-Business-fakturan. Du kan enkelt lägga till en förklaring till köptransaktionen med hjälp av S-Business-mobilappen. Läs mer om S-Business-mobil.

Restaurangerna hjälper dig gärna att arrangera ett lyckat evenemang.

Om du vill kan du redan i förväg bekanta dig med lunchmenyerna och middagsalternativen på restaurangerna på din ort i Raflaamo-tjänsten.

Mötespaket till en bra deal

Bland Sokos Hotels- och Radisson Blu-kedjornas över 60 hotell finns lokaler av olika typer utrustade med modern mötesteknik för olika slags tillställningar. Hotellens restaurangtjänster täcker allt från kaffe- och lunchserveringar under mötena till stora kvällsmiddagar.

Serveringarna under mötena har utvecklats till mångsidigare, rikligare och fräschare. Andelen färska produkter har utökats och man har satsat på produkter som håller uppe effektiviteten länge.
Dessutom erbjuds varierade sidoprogram både för dagmöten och kvällsevenemang och för rekreationsdagar.

Du kan beställa serveringarna och måltiderna samtidigt som du bokar möteslokalen. Du kan också be vår försäljningstjänst att planera mötet och kvällsevenemanget samt att offerera övernattningarna.

Du kan boka en förmånligare möteslokal och måltider hos den lokala ABC-trafikbutiken, läs mer.

Hotellens kundservice hjälper dig också med mötesbokningar.

Sokos Hotels Försäljningstjänst: tfn 020 1234 600
Radisson Blu-försäljningstjänst: tfn 020 1234 700
(Vardagar kl. 8–20. Samtalspris för 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/minut)

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso