Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Seinäjoen Peliveljet SPV

Kvittofrihet och S-gruppens omfattande nätverk av verksamhetsställen underlättar idrottsföreningens vardag

Seinäjoen Peliveljet (SPV) är en innebandyförening i Seinäjoki som inledde sin verksamhet och matcher på liganivå år 1994. Representationslagen reser runt om i Finland på spelresor och S-gruppens tjänster är i flitig användning, säger SPV:s  idrottsväsendedirektör och chefstränare för herrarnas representationslag Tommy Koponen.

SPV har aktivt deltagit i grenförbundets program för utveckling av föreningen och utbildning av tränare, vilket har gett resultat: idag har föreningen ett representationslag för herrar som vunnit det finska mästerskapet 2012, 2013 och 2015. SPV har även ett representationslag för damer och framgångsrik juniorverksamhet. Föreningen har för närvarande totalt 25 lag samt innebandyklubbar för barn.

Alla lag som spelar i ligor på riksnivå har tillgång till S-Business-kort. Koponen berättar om användningen av S-gruppens tjänster:

– Längs med huvudvägarna finns ett omfattande nätverk av ABC-stationer där det är lätt att stanna för ett mål mat även med ett större gäng. I många städer där matcher spelas finns även Sokos Hotels, då man ibland behöver övernatta under längre resor. Dessutom har föreningen tillgång till bilar som behändigt kan tankas vid ABC-stationerna.

– Det bästa med exempelvis ABC:s tjänster är det riksomfattande och välfungerande nätverket av trafikbutiker, fungerande WC-lokaler, smidig betjäning även för större grupper samt att man även kan köpa med sig ett litet mellanmål för resan, säger Koponen.

Enligt Koponen har föreningen på flera sätt dragit nytta av S-Business-kortet:

– Bland annat kvittofriheten har underlättat hanteringen av ärenden med bokföringsbyrån och den tid som används för att hantera kvitton har minskat betydligt. Lagens egna S-Business-kort förtydligar och underlättar ekonomiförvaltningen. Även rabatten på inköp är viktig. Man har även fått enbart positiv respons på användningen av korten av lagen.

 

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso